"Якщо виграємо у фіналі Євробачення 2022, то...", — Kalush Orchestra сказав, що зробить, якщо переможе

"Якщо виграємо у фіналі Євробачення 2022, то...", — Kalush Orchestra сказав, що зробить, якщо переможе
gettyimages.com

Представники від України приємно вразили свої фанів.

Поділитися:

Стало відомо, що гурт Kalush Orchestra виборов місце у фіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2022. Переможця оберуть голосуванням глядачів та професійного жюрі вже в цю суботу, 14 травня. Букмекери прогнозують перемогу саме українцям.

Виступ гурту Kalush Orchestra у півфіналі і справді дуже тепло вітався публікою, яка буквально стоячи аплодувала українцям. Трибуни залу майоріли українськими прапорами.Навіть учасники конкурсу окрім прапору своєї країни часто тримали прапор України — міжнародні спільнота потужно підтримує Україну у боротьбі проти російської агресії. Представник Ізраїлю зробив навіть голосну заявку про те, що Україна повинна виграти все: і, власне, конкурс, і війну з росією. 

Гурт Kalush Orchestra подякував фанам за підтримку та зробив заяву щодо майбутнього виступу у фіналі. Гурт обіцяє у разі перемоги віддати статєтку на благодійність:

"Якщо виграєм у фіналі Євробачення 2022 —то розіграємо статуетку переможців на благодійному аукціоні, а гроші віддамо на потреби України".

Про це гурт заявив у своєму офіційному телеграм-каналі. Чекаємо фіналу та вболіваємо за українців! 

Новини по темі