"Євробачення-2022": Україна пройшла у фінал конкурсу

Україна на "Євробаченні-2022": Kalush Orchestra пройшли у фінал шоу
Instagram/kalush.official

Представники України на "Євробаченні-2022" Kalush Orchestra пройшли у фінал шоу!

Поділитися:

Сьогодні, 10 травня о 22:00, відбувся перший півфінал наймасштабнішого пісенного конкурсу "Євробачення 2022"! Особливо Україна чекала на виступ наших цьогорічних представників Kalush Orchestra з піснею "Stefania", адже букмекери пророкують гурту перемогу у конкурсі з відривом у понад 40%. Щойно стало відомо, що українські представники пройшли у фінал шоу, який відбудеться вже в цю суботу, 14 травня!

Калуш Оркестра Євробачення 2022

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми тут для того, щоб показати, що наша культура жива", — гурт Kalush Orchestra розповів про важливість просування українського на "Євробаченні"

Kalush Orchestra виступали під номером "6". Їхня пісня "Stefania" присвячена мамі фронтмена гурту Олега Псюка Стефанії. Проте за час війни набула нових сенсів — тепер текст пісні не тільки про маму як неньку, а й про неньку-Україну. До речі, у День матері, Олег Псюк опублікував світлину з мамою, обличчя якої вже знають багато українців після мільйонних переглядів відеовиступу гурту на Нацвідборі конкурсу. 

Вітаємо представників України та чекаємо на них у фіналі конкурсу! Дивіться відео виступу гурту:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник Ізраїлю на Євробаченні 2022 про Україну: "Вони повинні виграти все"

Нагадаємо, що другий півфінал відбудеться 12 травня о 22:00 (Україна тоді не братиме участь), а фінал — 14 травня о 22:00. У фіналі виступлять ті, хто пройдуть з першого та другого півфіналу, також країни-засновники конкурсу (Франція, Німеччина, Велика Британія та Іспанія). З першого півфіналу пройшли такі країни:

Євробачення півфінал

Віримо у те, що Україна переможе у грандіозному фіналі "Євробачення"!

Новини по темі