Актори Школи приготують солодощі на Королі десертів

Зірковими гостями кондитерської Короля десертів стануть актори серіалу Школа.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 триває «солодка» битва за звання найкращого кондитера України під назвою Король десертів. Судді проекту, Стефан Вайттинадан, Тетяна Вербицька й Кирило Сміян, готують для учасників все складніші завдання й не пробачають помилок, а ведучий Володимир Остапчук намагається підтримувати бадьорий дух кулінарів. Нові випробування й вражаючі десерти глядачі 1+1 побачать уже сьогодні о 21:45.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суддя Короля десертів Кирило Сміян: «Мусові десерти не переможуть Наполеон»

Зірковими гостями кондитерської Короля десертів стануть актори серіалу Школа Ліза Василенко, Анна Трінчер, Олександр Петренко, Арно Муке та . Вони готуватимуть кейк-попси, льодяники, брауні, трюфельні цукерки й меренги для кенді-бару. Учасники проекту стануть шеф-кондитерами, але допомогти молодим акторам зможуть тільки підказками, адже судді заборонили їм щось брати до рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером

Окрім цього, кулінарів чекатимуть ще 2 цікаві випробування. Кондитерська перетвориться на справжнє королівство: розділившись на 2 команди, які очолять Стефан і Кирило, учасники готуватимуть грандіозні торти для «королеви» Тетяни Вербицької. Всі герої реаліті сьогодні постануть у королівських образах. Також кондитери будуть створювати будинок із пряників, замішуючи крем та прикручуючи солодощі до каркасу за допомогою справжнього будівельного приладдя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

Нагадаємо, що в минулому випуску жоден з учасників не залишив проект, тож змагатись за титул «короля десертів» продовжили 5 кондитерів: Руслан Вичеров, Антон Линда, Рузанна Щербина, Наталя Микуліч та Олег Чередниченко