Аліна Гросу з пікантним декольте позує для коханого (фото)

Аліна Гросу зваблює чоловіка надвідвертим декольте (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@alina_grosu

Її чоловік просто щасливчик.

Поділитися:

Кілька тижнів тому співачка Аліна Гросу викликала в мережі чимало обговорень через свій надто відвертий образ. Зірка заявила, що «дружина — не монашка», тому вона не збирається відмовлятися від сексуальних вбрань на користь нового статусу. 

Свою думку Аліна й надалі підтверджує звабливими світлинами. Вже традиційно роль фотографа бере на себе її чоловік Олександр. 

На знімку Гросу позує в довгій чорній сукні з паєтками та глибоким декольте. Образ завершують елегантна укладка та масивні сережки — один із улюблених аксесуарів знаменитості. 

Про вечірку, яку вони з коханим відвідали, Аліна не розповіла, проте показала спільні фото. На них можна краще роздивитися вишукану сукню співачки. 

Нагадаємо, весілля Аліни Гросу та бізнесмена Олександра Комкова відбулося 23 червня. Для пишного святкування молодята обрали італійську Верону. Дізнайся більше цікавого з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також читай останні новини про співачку:

1. «Спочатку не була впевнена, що кохаю його», — Аліна Гросу про чоловіка

2. Чотири розкішні сукні: Якими були весільні вбрання Аліни Гросу

3. Павло Зібров на весіллі Аліни Гросу згадав про своє «срібне весілля»

Новини по темі