Alyona Alyona показала свого бойфренда: «Я хочу всім вам представити Дениса»

Alyona Alyona нарешті показала бойфренда, з яким зустрічається вже 10 місяців (фото)
Instagram/alyona.alyona.official

Реп-виконавиця Alyona Alyona показала свого бойфренда Дениса.

Поділитися:

Реп-виконавиця Alyona Alyona показала у своїх соцмережах бойфренда Дениса, з яким, за її словами, разом вже 10 місяців. Підписники побачили фото, на якому Alyona Alyona сидить на руках у Дениса.

Алена Алена пареньФОТО: Instagram/alyona.alyona.official

У цьому ж пості Альона написала про коханого, якого вважає своє долею:

«Склалося так, що з першої нашої зустрічі з Денисом ми більше не роз’єднувалися. З кожним днем ставало менше сумнівів у тому, що Денис – моя людина».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona розказала про весілля своєї мрії та знайомство коханого з батьками

Alyona Alyona вважає, що протилежності притягуються. Очевидно, вони з Денисом дуже різні, але також мають і багато спільного, що їх об’єднує. Реп-виконавиця додає:

«Спільного було настільки багато, що наші стосунки лише за 10 місяців вже стали такими міцними. І вони витримають будь-яке випробування».

Alyona AlyonaФОТО: Instagram/alyona.alyona.official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona покидає Instagram: чому, чи відмовиться реперка повністю від соцмереж? Ексклюзивний коментар шоу «Твій день»

А далі Alyona Alyona пише:

«Я хочу всім вам представити Дениса. Це творчий, креативний, дуже веселий і провокативний хлопець. Але водночас він дуже добрий, супер ніжний і щирий хлопець, якого я сильно кохаю».

Раніше виконавиця не публікувала спільних фото з Денисом. Тож, напевно, їхні стосунки вже вийшли на інший рівень довіри і до себе, і до навколишнього світу, якщо Alyona Alyona не боїться привселюдно говорити про своє кохання. Дивіться, як Alyona Alyona розповіла "Світському життю", про яке весілля мріє:

Новини по темі