Опра Вінфрі: "Смертельна атака на українців, яка поєднується з відкритими обіймами польського народу хвилювала моє серце весь тиждень"

Опра Вінфрі висловила свою підтримку українцям та повагу полякам, які приймають іммігрантів до себе
gettyimages.com

Телеведуча Опра Вінфрі про ситуацію в Україні.

Поділитися:

Американська ведуча та акторка Опра Вінфрі висловила підтримку українцям у російсько-українській війні, а також зазначила про повагу до поляків, які з розкритими обіймами приймають біженців до себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Бенедикт Камбербетч з українським прапором на церемонії Cinema Vanguard Award в Каліфорнії

Опра розповіла, що весь тиждень не могла не думати про російсько-українську війну, назвавши це "безглуздими та профанними вбивчими нападами на український народ". 

Оскільки я оточена комфортом і красою, я не можу не думати про страх і виснаження, які відчуває кожен українець: ті, хто спить у метро, ті, хто ховається у своїх підвалах. Не можу не думати про обличчя матерів і дітей, батьки та чоловіки яких прощаються з ними на вокзалі. Це чоловіки, які ніколи не тримали зброї до того, як залишилися захищати демократію. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон приєдналася до збору коштів для допомоги українцям та висловила захоплення українськими жінками: "Ви неймовірні і весь світ за вами"

Також Опра Вінфрі зазначила, що не може не думати про родини у Польщі, які відкрили свої домівки для біженців з України:

Українці звертаються до людей, яких вони навіть не знають, тому що вони розуміють, що вони сусіди з поляками. Поляки співчувають навіть тим, кого вони до цього й не знали. Смертельна атака українців, яка поєднується з відкритими обіймами польського народу хвилювали моє серце весь тиждень. Я спостерігаю за сім’ями, які вимушені покинути свої домівки, несучи лише найнеобхідніше, а багато з них навіть нічого не мають. 

Нагадаємо, що окрім Опри вже багато світових зірок підтримали Україну, серед них: Бенедикт Камбербетч, Кейт Мідлтон, Мей Маск, Девід та Вікторія Бекхеми і так далі. Ось мапа з імен:

зірки, які підтримали Україну

Новини по темі