Анджеліна Джолі спокусливо оголилася для реклами парфумів

Спокуслива Анджеліна Джолі оголилася для реклами парфумів | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Яка легкість, яка грація!

Поділитися:

Схоже, що 44-річна красуня Анджеліна Джолі розгадала секрет вічної молодості. Акторка знялася у рекламі відомих парфумів Guerlain – і вона там напрочуд чарівна.

Улюблениця мільйонів постає в кадрі з мінімумом косметики, проте її «фірмова» усмішка, привідкриті вуста та виразні блакитні очі зачаровують.

Джолі ніжиться на шовкових простирадлах, якими прикриває оголене тіло, проте згодом кадр змінюється – Анджеліна опиняється в тропіках, ловить краплі дощу та «зливається» з природою.

Чи не головною «родзинкою» відео стали татуювання зірки, які, до слова, несуть у собі глибокий сенс.

Наприклад, татуювання на плечі – це географічні координати місць, де з’явилися на світ її діти. Написи на спині – молитва на санскриті, а фраза Know Your Rights, що в перекладі «Знай свої права», – назва пісні англійських панк-рокерів The Clash, в якій вони перераховують права людини.

Дивися відео, аби сповна насолодитися ніжністю відвертої Джолі:

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі пережила не найкращі події – нещодавно зірка розлучилася з Бредом Піттом, а стан її здоров’я значно погіршився.

Проте, зараз можна бути спокійними – очевидно, що здаватися Джолі не збирається. Вона активно знімається в кіно, виховує 6 дітей, а також, подейкують, знову закохалася. Більше про життя акторки після «переламного» моменту дивися у сюжеті:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Читай ще більше новин про Анджеліну Джолі:

  1. У мережі обговорюють новий роман Анджеліни Джолі
  2. 13-річна донька Бреда Пітта й Анджеліни Джолі готується до зміни статі (відео)
  3. У мережі обговорюють примирення Анджеліни Джолі та Бреда Пітта після розлучення
  4. У мережі обговорюють конфлікт між Анджеліною Джолі та Селін Діон
  5. Акторка Анджеліна Джолі склала заповіт
Новини по темі