Анджеліна Джолі опублікувала фото з уламком російської ракети, згадавши травмованих дітей після обстрілу росіянами вокзалу Краматорська

Анджеліна Джолі опублікувала пост з уламком російської ракети, згадавши травмованих дітей після обстрілу росіянами вокзалу Краматорська

Голівудська акторка нещодавно відвідала Львів. Сьогодні Анджеліна Джолі поділилася враженнями після візиту в Україну.

Поділитися:

Світові знаменитості від перших днів війни, яку розпочала росія, підтримують Україну  у боротьбі з російською агресією. Однією з перших впевнено свою підтримку висловила знаменита голівудська акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі. Американська зірка зробила декілька проникливих дописів на своїй сторінці в Інстаграм, а нещодавно відвідала Україну. 

Анджеліна Джолі навідалася до Льовова з гуманітарною місією 30 квітня. Акторка на залізничному вокзалі Львова поспілкувалася з пасажирами евакуаційного поїзда з Покровська та підтримала вихованців школи-інтернату. Відомо, що Джолі побувала у у навчально-реабілітаційному центрі "Гармонія" міста Борислав Львівської області.

Після відвідин України акторка зробила допис в Інстаграм, в якому розповіла про те, що вразило її найбільше:

"Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали особливий камінь, знайдений маленькою дівчинкою. Маленька дівчинка, яка його знайшла, не зрозуміла, що камінь, з яким вона грала, насправді був уламком бомби. На долоні він нерівний і важчий, ніж можна було б очікувати. Його блиск і незвичайність, напевно, привернули увагу дитини. Під час вибуху бомби чи снаряду гострі уламки важкого металу впиваються у тіла тих, хто перебуває поруч із точкою удару. Багатьом з дітей, з якими я зустрічалася, після бомбардування Краматорського вокзалу нещодавно видалили уламки – важкий та болісний процес. Фрагменти, близькі до життєво важливих органів, було надто небезпечно видаляти, і вони залишилися всередині деяких дитячих тіл..."

Анджеліна Джолі завершила допис закликом припинити війну:

"Немає жодного сенсу в такій шкоді для дітей, яка виходить за рамки тілесних ушкоджень до емоційних та психічних проявів травми. Боротьба за припинення війни, подібна до тієї, що вибухнула в Україні, — це гонка за обмеження кількості вбитих, поранених, переміщених та травмованих щодня".

Нагадаємо, що візит акторки до Львова викликав спалах уваги до війни в Україні та жваве обговорення в інформаційному полі. Одна з тем — хлопчик у кав'ярні Львова, який не помітив світової знаменитості. Героя мемів знайшла кореспондентка Наталка Щука.

Новини по темі