Анджеліна Джолі похизувалась ідеальною фігурою в приталеній сукні

Анджеліна Джолі вразила стрункістю (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
GettyImages

Мати такий вигляд у 44 мріє кожна!

Поділитися:

Після завершення стосунків із Бредом Піттом голлівудська акторка Анджеліна Джолі взяла паузу і майже не знімалася в кіно. Єдиний виняток за 4 роки — продовження стрічки про чаклунку Малефісенту. 

У квітні цього року процес розлучення екс-коханців нарешті добіг кінця. Вочевидь, саме це надихнуло Анджеліну повернутися на великі екрани. Зірка візьме участь у зйомках супергеройської стрічки «Вічні», яка побачить світ у 2020. 

Про це стало відомо минулого вікенду на щорічному фестивалі Comic-Con у Сан-Дієго. Джолі здійснила рідкісний публічний вихід разом із командою майбутнього блокбастера. Анджеліна зіграє одну з головних ролей. 

Для своєї появи на заході Анджеліна обрала елегантний образ — чорну сукню довжини міді на одне плече. Вбрання звабливо підкреслило красиву фігуру 44-річної зірки.

Крім того, знаменитість дала відсіч чуткам про анорексію: навіть якщо в минулому проблеми справді були, зараз їй вдалося досягти своєї ідеальної ваги. 

Шанувальники також зауважили, наскільки щасливий вигляд мала Анджеліна. Ймовірно, це свідчить, що повернення в кіно неймовірно тішить зірку. 

Також у картині «Вічні» візьмуть участь Пенелопа Крус, Сарлетт Йоганссон, Наталі Портман, Кріс Гемсворт та інші. 

Більше про життя Анджеліни Джолі після розлучення дізнаєшся з відео: 

Найцікавіше про акторку: 

1. У мережі обговорюють новий роман Анджеліни Джолі

2. Бред Пітт поставив Анджеліні Джолі ультиматум і вимагає грошей

3. 13-річна донька Бреда Пітта й Анджеліни Джолі готується до зміни статі (відео)

Новини по темі