Анджеліна Джолі зустрічається із жінкою?

Анджеліні Джолі приписують роман із жінкою | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Не вір усьому, що чуєш.

Поділитися:

Днями мережу сколихнула новин про ніби-то нові стосунки голлівудської красуні Анджеліни Джолі. Так, не встигла зірка розлучитися з актором Бредом Піттом, як її запідозрили у романі з жінкою!

Такі чутки почало поширювати американське видання Woman’s Day, і їх швидко підхопили деякі ЗМІ.

За легендою, наближене до Джолі джерело розсекретило її романтичний інтерес до акторки Еван Рейчел Вуд. Мовляв, жінки знайомі вже дуже давно і відчувають взаємну симпатію ще від першої їхньої зустрічі на церемонії «Гільдії кіноакторів США» у 2009-му. Тож оскільки шлюб Анджеліни відійшов у минуле, вона вирішила розглянути перспективу нових стосунків.

Фото: Getty Images

Однак, як виявилося згодом, заява таблоїда не мала жодного реального підґрунтя. Про це повідомив американський ресурс Gossip Cop, який спеціалізується на викритті безглуздих чуток про всесвітньо відомих зірок.

Одним із доказів, що легко спростує всі припущення, видання вважає той факт, що після їхнього знайомства у 2009-му акторок жодного разу не бачили разом. Ба більше, це вже не перша вигадка про Джолі, яку публікує безсоромне Woman’s Day. Так, лише за минулий місяць редакція таблоїда встигла приписати зірці роман одразу із двома чоловіками – каскадером стрічки «Вічні» (2020) Ксав'є Лейком та колегою Анджеліни за фільмом «Турист» (2010), актором Джонні Деппом.

Нагадаємо, лише днями старша донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта .

Більше подробиць про життя колишньої Шайло Джоллі-Пітт дізнаєшся у відео:

Інші цікаві новини про Анджеліну Джолі читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі