Анджеліну Джолі евакуювали зі знімального майданчика через бомбу

Анджеліну Джолі евакуювали зі знімального майданчика через бомбу | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Що ж трапилось?

Поділитися:

44-річна американська акторка Анджеліна Джолі після тривалої перерви у кар'єрі — знову у строю. Після завершення зйомок у продовженні популярної стрічки про чаклунку Мелефісенту Джолі поринула у роботу над новим проектом. Так, селебріті вперше виконає роль персонажа із кіновсесвіту Marvel і вже зовсім скоро з'явиться на великих екранах у картині «Вічні».

Фото: Getty Images

Відомо, що зйомки вже стартували на Карибських островах, але днями там стався неприємний інцидент. Творці фільму зупинили роботу на знімальному майданчику, тому що знайшли справжню бомбу часів Другої світової війни. Анджеліну Джолі та її колегу по фільму — Річарда Меддена терміново евакуювали. 

Виявилося, на цій території раніше була розташована німецька база, а бомба зберігалася у землі протягом десятиліть. Прокоментував побачене свідок події для видання Daily Mail.

Ніхто не знає, що могло трапитись, якби бомбу випадково зачепили. На знімальному майданчику були зірки світового рівня, і ми не хотіли ризикувати. На щастя, фахівці прекрасно з усім впоралися».

Ми також раді такому хеппі енду і вже з нетерпінням чекаємо на прем'єру фільму за участі Джолі! Чому стрічка «Чаклунка: Повелителька темряви» увінчалась колосальним успіхом — дізнавайся у відео: 

Більше новин про улюблену акторку читай далі: 

1. Очей не відвести: Анджеліна Джолі у розкішній вечірній сукні з павуками

2. Анджеліна Джолі зізналася, хто допоміг їй пережити розлучення з Бредом Піттом

3. Джолі вийшла в світ із донькою, яка готується змінити стать

4. Оголена наречена: Анджеліна Джолі спокушає в новій фотосесії

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі