Аріана Ґранде подала до суду на відомий бренд одягу

Аріана Гранде подала в суд на відомий бренд одягу | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

І вона має всі шанси виграти справу!

Поділитися:

Шанувальники звикли бачити співачку Аріану Ґранде милою та привітною. Та коли мова йде про захист своїх авторських прав – вона перетворюється на справжню тигрицю. Так, зірка подала до суду на відомий бренд одягу Forever 21. І не треба бути юристом, аби зрозуміти – справедливість на її боці.

Фото: Getty Images

Річ у тім, що популярний бренд без будь-якого узгодження з поп-дівою скопіював стилістику її кліпу на пісню 7 Rings. Лише поглянь:

Фото: @forever21/ Кадри з кліпу 7 Rings

Ба більше, у рекламі нової колекції компанія без дозволу використала рядки із пісні. Тож тепер Ґранде серйозно налаштована відсудити у Forever 21 десять мільйонів доларів.

Ми сподіваємось знайти компроміс та продовжити нашу співпрацю, – такою була перша реакція офіційних представників бренду.

Юристи у сфері інтелектуальної власності запевнили видання Pitchfork, що зірка має серйозні шанси на перемогу. А все тому, що у штаті Каліфорнія з 1993 року діє закон, який забороняє «надихатися» творчістю інших у своїй професійній діяльності. Цікаво, що ухвалили його після подібного випадку. У той час одна з компаній використала у своїй рекламі елементи особистого стилю відомої телеведучої. І тоді позивачка виграла справу.

Тож зовсім скоро Аріана Ґранде може стати багатшою на кругленьку суму грошей.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Аріану Ґранде читай тут:

1. Зовсім інша: Аріана Ґранде приміряла незвичний для себе стиль

2. Аріана Ґранде з песиком замиловує на обкладинці Vogue

3. Розплакалася просто на сцені: Аріана Ґранде не змогла доспівати пісню через спогади про покійного коханого

4. Аріана Ґранде показала наймодніший макіяж осені

Новини по темі