Астрологічний прогноз на тиждень: чого чекати від двох робочих та двох вихідних днів? (коментує астролог Розалія Романова)

Астрологиня Розалія Романова розповіла, чого нам чекати від цього напівробочого та напівсвяткового тижня.

Поділитися:

Зараз в астрології такий період, коли у нас йдуть "дні навпіл". Тобто до обіду на нас впливає одна місячна доба, а після – інша. Як у нас складеться цей тиждень, коли у більшості населення вихідні починаються з четверга? Розповіла Розалія Романова у шоу "Твій день".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2021 для всіх знаків зодіаку: кому пощастить найбільше, а кого очікують неприємності

Отже, як у нас пройде друга половина вівторка та середа?

Перша половина дня вівторка була легка, як хмаринка, проте тепер набирає чинності символ сьомої доби за місячним календарем – півник. Це такі енергії, які дають особливу силу нашим словам. З вечора вівторка і всю середу треба бути сміливими у своїх словах: можна домовлятися, можна обіцяти. Це дуже гарна доба для освічення та для всіх слів, які стосуються кохання.

А що ж очікувати від четверга, коли українці святкують аж три свята: Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника та захисниці України й День Українського козацтва?

Четвер у нас вже має символ дня фенікс. Він відроджується з попелу для того, щоб розпочати щось нове на новому рівні. Це такий час, коли треба подумати про своє життя, розпланувати, як воно буде йти далі. Для святкувань це нормально – можна як спокійно святкувати, так і усамітнитися, якщо вам цього хочеться. Але слід бути обережними під кінець четверга та у п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на жовтень 2021: сприятливі та несприятливі дні для осіннього наведення краси

Чого ж чекати у п'ятницю? Розалія пояснила:

Летюча миша прилетить до нас і буде провокувати на не дуже радісні думки, негарні події. Якщо ви будете уважними, зможете з нею подружитися. Це найкращий день для прибирання. Якраз посвяткували у четвер, а в п'ятницю поприбирали після цього! Ну і готуємось відпочивати далі, бо ще будуть субота та неділя. 

Дивіться відео про COVID-сертифікат у застосунку Дія: які проблеми можуть виникнути?