"Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

Голос країни
Враження від Голосу країни його зіркових випускників (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat  діляться спогадами та дають поради)

23 січня відбудеться прем'єра нового сезону «Голосу країни». Що про шоу згадують його зіркові випускники?

Поділитися:

Вчора відбулася презентація «Голосу країни-12». Гостей, зіркових тренерів та випускників шоу у вишуканій атмосфері гостинно приймав ресторан Ghost. Гучну подію відвідали зірки українського шоу-бізнесу, телеведучі, блогери. Всі вони зізнаються, що перебувають в очікуванні прем’єри головного вокального шоу країни, яка відбудеться вже завтра, 23 січня, о 21:00 на 1+1.

Ексклюзивно для сайту 1+1 зіркові випускники попередніх сезонів «Голосу країни» LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин та Khayat розповіли, як змінилося їхнє життя після участі у цьому шоу та дали свої поради всім учасникам цьогорічного сезону.

Спогади про участь у шоу «Голос країни»

Свою участь у шоу Lida Lee згадує так:

«Я двічі брала участь у «Голосі країни». І якщо вперше я була абсолютно не готова до прямих ефірів і всіх випробувань, то вдруге участь у шоу дала мені відповідь на запитання: «Чи готова я стати сольною артисткою?» Я знаю, що цей проєкт про голос, про талант, про особистість, про мотивацію і перспективу, і точно про щось нове. Він відкриває нові можливості та провокує колосальний ріст».

Дивіться виступ Lida Lee на сліпих прослуховуваннях:

Співак LAUD про свій шлях на «Голосі країни» розповідає так:

«Я пригадую «Голос країни» як найкращий конкурс і один з найкращих періодів мого життя. З нього почався мій дорослий кар’єрний музичний шлях, і саме після участі у шоу я почав писати авторські пісні».

Laud

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Роби, що тобі подобається, і будь унікальним», – фіналіст «Голосу країни-2016» LAUD про свій рецепт успіху

Переможець 10 сезону «Голосу країни» Роман Сасанчин про роль шоу у своєму житті розповідає:

«Після «Голосу. Діти» у мене було відчуття прекрасного сну, який дуже швидко закінчився. І вже коли я потрапив в дорослий «Голос країни», то ловив кожний момент. Це такий період, який запам’ятовується на все життя. Участь у «Голосі країни» дала мені багато мотивації, можливості більше займатися музикою, поштовх до розвитку себе».

Дивіться виступ Романа Сасанчина на сліпих прослуховуваннях:

Співак Khayat ділиться враження про "Голос країни":

"Для мене проект "Голос країни" – це як батьківська хата. Повертатися в атмосферу цього проєкту – це просто як повертатися додому. Я дуже радий, що в Україні є шоу, де учасникам можуть дати оце відчуття сім’ї. "Голос країни" відкрив мені очі на те, яким я є в плані музики і що я хочу нести людям, дав мені можливість зрозуміти, хто я є".

Хайат

Поради учасникам шоу «Голос країни» від його випускників

Випускники «Голосу країни» дали свої поради нинішнім учасникам шоу. Lida Lee радить насамперед звертати увагу на свої родзинки, бути індивідуальним, оригінальним, дивувати різнобічним талантом і кайфувати від всього процесу шоу.

Lida Lee

LAUD радить не боятися нічого, а просто виходити на сцену і отримувати задоволення від усього процесу, від того, що відбувається навколо. Співак згадує:

«Я сильно хвилювався перед виступом, особливо першим. Але виходив на сцену, і мене просто розривали емоції, я кайфував. І цього бажаю всім учасникам».

Дивіться виступ LAUD у фіналі 8 сезону "Голосу країни" з піснею "Вигадав": 

Роман Сасанчин радить учасникам більше вірити у власні сили, бути впевненими у собі. Він каже:

«Зізнаюся, що я не вірив в себе по-справжньому. Вірила тільки моя мама. Тільки на фінальному моменті шоу я зрозумів, що в житті треба бути більш впевненим, і таке поняття, як «неможливо», просто не існує».

Роман Сасанчин

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець "Голосу країни-10" Роман Сасанчин став батьком: перші коментарі в ефірі шоу "Твій день" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Khayat радить не думати лише про виграш у шоу, і аргументує це так:

"Найголовніше – це не думати про перемогу. Тому що коли ти думаєш лише про перемогу, ти руйнуєш оцю магію навколо себе".

Дивіться, як Khayat виконав пісню "Плакала" у півфіналі – "Голосу країни-9":

Про тренерів "Голосу країни-12"

До кого із тренерів «Голосу країни-12» пішли би колишні учасники шоу, якби брали участь в ньому зараз? Lida Lee не змогла обрати, адже вважає, що тренерський склад цього сезону просто неймовірний:

«Святослав Вакарчук – це ціла епоха, DOROFEEVA – це сучасна музика, діджитал, Оля Полякова – це нотка епатажу, потужний вокал, Потап – це про свято, про шоу. Треба обирати серцем».

LAUD зізнався, що обрав би Святослава Вакарчука. Оскільки коли співак брав участь у «Голосі країни-6», Святослав обернувся до нього на сліпих прослуховуваннях, але LAUD обрав тоді іншого тренера. Та все ж йому цікаво, як би було працювати саме з Вакарчуком. А ось Khayat розповів, що не проти був би попрацювати з Потапом.

Настанови на майбутнє

А от Роман Сасанчин дав настанови учасникам шоу на майбутнє, виходячи з власного досвіду:

«Учасники «Голосу країни» повинні розуміти, що вони будуть робити після шоу. Мені непросто зараз: важко знайти свій жанр, свою манеру виконання. Я раджу всім скласти невеличкий план про своє майбутнє кар’єрне життя для розуміння своїх цілей».

Його слова доповнює точка зору Khayat з цього приводу:

"Ти маєш думати про те, що тобі може дати твій тренер, що ти можеш від нього взяти. І пам'ятати, що такий шанс дається раз в житті".

Дивіться прем'єру шоу "Голос країни-12" 23 січня о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі