Без білизни і з кролями: Найбільш дивні образи зірок на церемонії Оскар-2019

Дивакуваті вбрання знаменитостей на церемонії Оскар-2019 (ФОТО)
GettyImages

Знаменитості, чиє вбрання викликало багато обговорень.

Поділитися:

Вчора в Лос-Анджелесі оголосили імена переможців найпрестижнішої кінопремії Голлівуду — Оскар-2019. Чимало знаменитостей з’явилися на червоному хіднику в ефектних образах та вразили елегантністю і неперевершеним смаком. Проте були й ті, чиє вбрання викликало подив і здалося більшості недоречним. Найсуперечливіші образи зіркових гостей урочистої церемонії Оскар-2019 та вечірки після вручення нагород — в нашій фотодобірці.

Біллі Портер

Актор став ведучим червоного хідника, тому вирішив вирізнитися своїм вбранням. Біллі вдягнув чорний оксамитовий піджак з метеликом і пишну спідницю. В інтерв’ю для Vogue він пояснив, що прагнув «кинути виклик типовим очікуванням».

@theebillyporter

До того ж, за словами актора, він завжди мріяв приміряти бальну сукню, а церемонія Оскар-2019 видалася йому доречною для такого сміливого експерименту.   

@theebillyporter

Емма Стоун

Смак Емми Стоун викликав палку дискусію. На грандіозній події зірка з'явилася у бронзовій сукні Louis Vuitton з паєтками.

@louisvuitton

Деяким користувачам вбрання акторки нагадало пригорілу вафлю та смажений стейк.

Кендалл Дженнер

Один з найвідвертіших образів для afrerparty кінопремії обрала модель і бізнесвумен з родини Кардаш’ян. Її провокаційне вбрання від Rami Kadi складалося із сексуального топа з глибоким декольте та… двох частин тканини, які важко назвати спідницею.

@kendalljenner

Зої Кравітц

А от донька відомого музиканта Ленні Кравітца, навпаки, обрала вкрай стриманий низ. Проте крихітний золотий бюстгальтер з лишком компенсував закриту спідницю.

@zoeisabellakravitz

@VanityFair

Лінда Карделліні

Сукню американської акторки, зірки стрічок Жорстокі ігри та Зелена книга, у мережі порівняли з мочалкою.

@lofficielitalia

Мелісса Маккарті

Комедіантці вдалося вразити публіку як під час самої церемонії нагородження, так і на вечірці після. На сцені Оскара-2019 Мелісса з’явилася у дивакуватому вбранні з іграшковими кролями. Екстравагантний образ акторка створила, щоб вручити нагороду за найкращі костюми.

@thelilynews

На afterparty ж Мелісса Маккарті та її коханий Бен Фальконе прийшли у спортивних костюмах.

@etalk

Новини по темі