Біллі Айліш зізналася, чим найбільше її дістають фанати

Біллі Айліш зізналася, чим найбільше її дістають фанати | Зіркове життя | 1+1
Фото: Yvan Fabing для Elle

Зірка знову вражає відвертістю.

Поділитися:

Американська співачка Біллі Айліш давно полонила серця мільйонів. А все тому, що щиро та без прикрас ділиться з нами найсокровеннішим.

У своїх піснях популярна виконавиця порушує такі теми підліткового життя, про які говорити не всім вистачає духу. І тут її фантазія та креатив не знають меж. Світова підтримка шанувальників доводить – Біллі на вірному шляху.

Та в ексклюзивному інтерв’ю для американського видання Elle (жовтневу обкладинку якого прикрасило фото Айліш) зірка розповіла про зворотний бік слави.

Інколи мені хочеться вимкнути її хоча б на 10 хвилини, – зізналася Біллі.

Співачка розповіла, що не любить вихідні, адже їй зовсім нічим зайнятися. Вона навіть не може вийти на прогулянку рідними околицями, бо ризикує зібрати там натовп шанувальників.

Та найбільші незручності чекають на Біллі в аеропортах та літаках. Дівчина наголосила, що фанати часто геть забувають про елементарну повагу:

Інколи люди без дозволу торкаються мого обличчя, коли я просто намагаюся поспати в літаку.

За словами зірки, вона вдячна кожному, хто цікавиться нею та любить її творчість. Однак люди, які перетинають межу ввічливості, суттєво погіршують їй життя.

Як бачимо, навіть якщо знаменитість – взірець привітності, не можна забувати, що вона теж людина.

Зазначимо, для фотосесії Elle Біллі обрала оригінальні образи у своєму стилі. Але особливо привернули увагу трендове пофарбування волосся та неоновий манікюр.

Фото: Yvan Fabing для Elle

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше цікавого про надпопулярну співачку читай на нашому сайті:

1. Біллі Айліш приміряла весільний образ (фото)

2. Лише для «поганих дівчат»: Біллі Айліш запустила власну лінійку одягу

3. Виступ Біллі Айліш ледь не зірвався через травму (фото)

Новини по темі