Битва вишуканих суконь: Меган Маркл проти Кейт Міддлтон

Битва герцогинь: Меган Маркл і Кейт Міддлтон вбралися у красиві вечірні сукні | Королівська родина | 1+1
Фото: Getty Images

Вечірні образи герцогинь Сассекської та Кембриджської.

Поділитися:

Останнього вікенду члени королівської родини Великої Британії зібралися під дахом Альберт-холу, аби вшанувати пам’ять загиблих солдат Британської співдружності. На честь Дня поминання там влаштували яскравий концерт за участю Джеймса Бланта, Джеффрі Голдблюма і Леони Льюїс.

Та звісно, увага громадськості була прикута до інших публічних особистостей — Меган Маркл і Кейт Міддлтон. Уперше після хрестин принца Арчі вони з’явилися на одному урочистому заході. Як і належить, дружини братів Вільяма та Гаррі дотрималися дрес-коду в темних тонах.  

Меган одягнула чорну жакардову сукню з об’ємним квітковим візерунком, поясом і ґудзиками. Завершили образ лаконічні туфлі-човники та чорний клатч. До того ж герцогиня Сассекська обрала нейтральний макіяж у бронзових відтінках та просту зачіску — елегантний пучок. 

Кейт Міддлтон замість total black вбралася у темно-синю сукню довжини міді. Зважаючи на стриманий фасон, дружина Гаррі приділила увагу аксесуарам. Талію Кетрін підкреслив оксамитовий пояс, а родзинок образу додали інші деталі з оксамиту — обруч зі стразами та клатч-мінодьєр. 

Цікаво, що мережу накрила нова хвиля чуток про ворожнечу між Меган Маркл і Кейт Міддлтон. На концерт герцогині прибули окремо, а безпосередньо в залі сиділи по різні боки від ложі. 

Також бери участь в опитуванні та обирай, вихід якої з монарших осіб виявився більш вдалим! 

poll_content_633

Нагадаємо, що громадськість обговорює не лише ймовірне протистояння Кетрін і Меган, а й доволі реальну війну останньої з медіа. Гарячі подробиці дізнаєшся з відео: 

 

Не пропусти інші цікаві новини про членів королівської родини: 

1.  

2.  

3.  

4.  

Новини по темі