Чий пасодобль пристрасніший: Мішиної й Кота чи Могилевської і Ями

Танці з зірками
Чий пасодобль пристрасніший: Ксенії Мішиної і Жені Кота чи Наталії Могилевської і Влада Ями

Улюблений номер отримав нове життя.

Поділитися:

У півфіналі «Танців з зірками» в хід ідуть найвищі ставки. У учасників немає права на помилку, адже попереду – омріяний суперфінал. Тому в тринадцятому ефірі, що відбувся вчора, вони демонстрували свої найсміливіші танцювальні фантазії.

Найпристрасніша пара проекту – Ксенія Мішина та Женя Кот – вразили емоційним пасодоблем. І хоча на паркеті не було жодних вогняних спецефектів, усім стало по-справжньому гаряче на ці декілька хвилин. Акторка вийшла до свого партнера в образі красуні-циганки під пісню «Очи черные» і показала все, чому навчилася за попередні дванадцять ефірів. Вмикай відео:

Цікаво, що тринадцять років тому під цю композицію танцювала пасодобль легендарна пара проекту – Наталія Могилевська і Влад Яма. Тоді партнери були ніби два оголені нерви: на паркеті їм довелося прожити гірку історію зради. Глядачі й досі пам’ятають той номер, тож перед Ксенією та Женею стояло надскладне завдання.

Замахнутись на такий шедевр у півфіналі – це зухвале самогубство, – зауважила суддя Катерина Кухар. – Та я люблю відчайдух.

Схоже, примі сподобалася інтерпретація легендарного номера від Мішиної та Кота. Та звісно, всі чекали на вердикт легенди – Влада Ями. На щастя півфіналістів, їхній пасодобль його не розчарував.

Був характер, ритми, вогонь у очах. Танець крутий, – підсумував суддя.

Пригадай його знаковий виступ із Наталею Могилевською та голосуй за свій улюблений пасодобль нижче:

poll_content_651

Зазначимо, що не вперше учасники «Танців з зірками» йдуть по стопах цієї культової пари. У минулому сезоні Павло Вишняков та Юлія Сахневич надихнулися їхньою самбою за мотивами фільму «Маска». Дивись відео тут.

А також читай більше про «Танці з зірками»:

1. 

2. Яка пара стала лідером у півфіналі «Танців з зірками»

3. Харизматичний партнер MARUV із «Танців з зірками» знявся в її новому кліпі (відео)

4. Найсексуальніша сукня Джамали, від якої важко відвести погляд

5. Женя Кот повторив свої улюблені танці під дощем (відео)

Новини по темі