«Це бій усього мого життя», - Володимир Кличко залишився в Києві разом з братом-мером і вступив в тероборону

«Це бій усього мого життя», - Володимир Кличко залишився в Києві разом з братом-мером і вступив в тероборону
gettyimages.com

Знамениті брати-боксери протистоять на рідній землі російській агресії.

Поділитися:

Знаменитий боксер з світовим ім’ям, як і десятки інших українських зірок, вступив до лав тероборони, щоб захищати рідну землю. Попри те, що Володимир Кличко має житло в Німеччині та США, він залишився у столиці, щоб оберігати батьківський дім. І тепер щодня разом із братом-мером Києва Віталієм Кличко приїздить на місця обстрілів, фіксує звірства росіян та розповідає про них на увесь світ.

"Моя мотивація – це любов до моєї країни, любов до мого міста Києва, любов до моєї дочки, яка тут ходить в школу."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛегенда українського футболу Сергій Ребров заявив, що повернеться до України для боротьби з російськими окупантами

Володимир, використовуючи свою популярність та впізнаваність у світі, збирає фінансову допомогу для країни. За перші 2 тижні він залучив 100 млн євро та гуманітарну допомогу.

Володимир Кличко

Вчора весь світ облетіли слова Кличка про Третю світову війну, які цитував Fightnews.info з посиланням на MSNBC.

"Якщо ми говоримо про Третю світову війну, якої всі дуже бояться, то вона вже почалася в Україні. Це безглузда війна, яку розв’язала путінська росія, вбиваючи людей та фактично розпочавши геноцид українського народу. Їхня пропаганда каже, що українці – це помилка історії. Просто послухайте це: ми не повинні існувати, ми помилка історії. Цей абсурд має скінчитися. І чим швидше це станеться, тим краще", — підкреслив спортсмен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«У кожного свій фронт: спортсмени, відомі люди повинні говорити світу правду про війну в Україні», – Андрій Шевченко у «Сніданок. Онлайн»

В тому ж таки інтерв'ю Володимир вкотре закликав світ активно допомагати:

"Ми, українці, боремося за нашу свободу та демократичні принципи, які ми поділяємо разом із нашими союзниками. Нам потрібна підтримка. Зараз нам потрібна гуманітарна допомога та військова техніка. Нам потрібно багато всього й у великій кількості. Я обіцяю, що ми, українці, повернемо в рази більше, бо ми захищаємо не лише Україну, а й світ."

Дивіться відеосюжет про становлення Володимира Кличка як боксера та «головний бій» його життя:

Новини по темі