«У кожного свій фронт: спортсмени, відомі люди повинні говорити світу правду про війну в Україні», – Андрій Шевченко у «Сніданок. Онлайн»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Андрій Шевченко розповів про підтримку України світом у боротьбі з російським агресором
Instagram/andriyshevchenko

Видатний український футболіст та тренер Андрій Шевченко розповів про підтримку України світом у боротьбі з російським агресором.

Поділитися:

Всесвітньо відомий український футболіст та тренер Андрій Шевченко сьогодні був на відеовключенні зі студією "Сніданок. Онлайн". Сам Шевченко наразі перебуває у Великій Британії, де мешкає разом з сім'єю: дружиною та синами. Він розповів про безпрецедентну підтримку України усім цивілізованим світом у боротьбі з росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала зібрала 67 мільйонів євро для Збройних сил України під час виступу на національному відборі на Євробачення в Німеччині

Андрій Шевечнко звернувся до українців:

"Я захоплююсь нашими людьми, нашою армією. Ми героїчно захищаємо нашу країну. У кожного зараз свій фронт: ми, як спортсмени, відомі люди повинні говорити світу правду про війну в Україні. Зараз ми маємо величезну підтримку від світу: безліч країн відгукнулися на поклик українського народу. Весь спортивний світ згуртувався. Величезна кількість футбольних клубів відгукнулися на ситуацію в Україні і готові приймати українських дітей, щоб вони тренувалися. Будуть відкриватися спортивні табори на території західної України чи інших країн для дітей, щоб вони могли повернутися до нормального життя".

ШевченкоФОТО: Instagram/andriyshevchenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ви намагаєтеся зберегти свою свободу, ви сміливі, і ви переможете!» – Мей Маск на прямому включенні у «Сніданок. Онлайн»

Андрій Шевченко розповідає, що багато його родичів залишилися в Україні, в Києві, у місті, яке з 24 лютого піддається постійним обстрілам з боку ворога:

"Мої рідні залишилися в Києві: мама, сестра, інші родичі. У мене є величезні переживання за мою сім'ю та за всю Україну, за всіх, хто залишився сьогодні та захищає нашу країну".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ми переможемо, налаштовані лише на перемогу!» – Дмитро Комаров в ефірі «Сніданок. Онлайн»

Незважаючи на ці хвилювання, Андрій Шевченко в цілому дає оптиміститчні прогнози щодо розвитку України після війни:

"Я думаю, у нас є величезний шанс змінити нашу країну, сьогодні для нас відчинені всі двері. Ми маємо реальну можливість у майбутньому стати повноцінною європейською сильною країною. Аби лише швидше закінчилася війна і ми вигнали ворога з нашої землі".

Дивіться "Сніданок.Онлайн" з 10:00 до 13:00 на Ютуб-каналі програми та на телеканалі ТЕТ на ТБ.

Новини по темі