"Це наймерзенніше, що я коли-небудь бачив", — Бадоєв емоційно звернувся до путінських артистів, які закликають до війни в пропагандистському ролику "Встанем"

Алан Бадоєв емоційно звернувся до путінських артистів, які закликають до війни в пропагандистському ролику Встанем

Відеозвернення до росіян режисер опублікував у Stories на своїй сторінці в Instagram.

Поділитися:

Предметом критики Алана Бадоєва став агітаційний трек "Встанем", записаний пропутінськими виконавцями до дня народної єдності в росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 та Алан Бадоєв презентували трейлер кінострічки “Довга доба” на італійському кіноринку

«Друзі, хочу звернути вашу увагу на досить огидну штуковину, яка нещодавно з’явилася в мережі. І моє звернення адресоване не стільки українцям, скільки росіянам. Я просто хочу, щоб ви подивились на мій наступний пост, вдивіться в нього. Тому що, як мені здається, це дуже важливо», — сказав режисер. - Подивилися на ці обличчя? Хочу сказати, що в мене немає ні краплі злості. Я не хочу нікого образити, я просто хочу поставити питання. Ну якщо ж ви такі артисти, якщо ви такі патріоти, що таке патріотизм? Чому б вам не захищати і не направляти своїх людей, своїх слухачів, тих, хто вас любить, тих, хто вам вірить? Яку пісню ти співаєш? «Артисте», ти співаєш «вставай та йди вмирай», ти співаєш «вставай та йди вбивай». Це парадоксальна нісенітниця! Ви підписуєте свої останні роки життя (деякі з вас), а деякі останні роки слави закликами до смерті та вбивства. Яка там вітчизна у ваших очах! Ви знаєте, що це взагалі таке? Ви хоч розумієте, яку відповідальність ви несете перед своїм слухачем і глядачем? Це найогидніша річ, яку я бачив у своєму житті», – прокоментував Алан Бадоєв.

Також режисер підкреслив, що йому щиро шкода, що він колись працював з багатьма артистами з «убивчого відео».

Відомий український режисер Алан Бадоєв спільно з телеканалом 1+1 працює над особливим документальним фільмом про війну під назвою “Довга доба”. Майбутня стрічка — це перший великий проєкт, який у художній формі осмислює свіжі та ще такі болісні події війни, яку росія розв’язала проти України. Також Алан Бадоєв разом з телеканалом 1+1 презентував сайт збору матеріалів для майбутнього документального фільму “Довга доба”.

Посилання на сайт: dovgadoba.1plus1.ua.

“Довга доба” — це історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен. Для того, щоб стати співавтором документальної стрічки “Довга доба”, потрібно заповнити анкету та надіслати відеоматеріали, на яких зафіксовані ваші родини у останній мирний та щасливий день перед початком війни. А також відео, які показують вашу сім'ю (разом або окремо) у день початку війни — 24 лютого: перші бомби, ваша перша реакція, ваші записи протягом першого дня, перша ніч, розмови. 

Просимо передавати матеріали без будь-якого монтажу. Розкажемо історію нашої країни разом!

проєкт Бадоєва

Ознайомитися детальніше з офіційними правилами участі можна тут.

Алан Бадоєв презентував другий тизер фільму “Довга доба”, дивіться:

Новини по темі