ChatGpt доступний для Андроїд: переваги та недоліки ШІ на телефоні

ChatGpt на Android: переваги та мінуси мобільної версії чат боту
Unsplash

ChatGpt на Андроїд: плюси та мінуси мобільної версії застосунку.

Поділитися:

Популярність та масштаби застосування ChatGPT невпинно ростуть. Від початку свого функціонування чат-бот був доступний лише на комп'ютерах, але торік OpenAI випустив офіційний додаток ChatGPT для Android.  Пропонуємо розібратися, які переваги має мобільна версія цього ШІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ChatGPT може допомогти в діагностиці та лікуванні депресії — дослідження

Що таке ChatGPT

Мовна модель від OpenAI може генерувати текст, перекладати мови, писати різні види творчого контенту та інформативно відповідати на ваші запитання. ChatGPT фактично став першим прикладом масштабного використання штучного інтелекту звичайними людьми як для професійних, так і для побутових потреб.

ChatGpt

Чат-бот ChatGPT для Android: переваги

  • Універсальність. ChatGPT для Android дозволяє вам використовувати модель мовної генерації в будь-який час і в будь-якому місці. Це ідеально підходить для тих, кому потрібно швидко отримати відповідь на запитання поза офісом або домівкою.
  • Зручність використання. Додаток ChatGPT для Android має простий і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Ви можете швидко і легко генерувати текст, перекладати мови, писати різні види творчого контенту та інформативно відповідати на запитання.
  • Безкоштовність. Додаток ChatGPT для Android є безкоштовним для завантаження та використання.
  • Наявність голосового вводу. Ця функція поки відсутня на комп'ютерній версії. Щоправда, розпізнавання голосу у телефонному застосунку потребує допрацювання, проте головне — сам факт присутності цієї опції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штучний інтелект: як триває розвиток чат-ботів та нейромереж у 2023 році

Штучний інтелект ChatGPT для Android: недоліки

  • Відсутність української мови. Наразі інтерфейс застосунку ChatGPT для Android доступний лише англійською мовою. OpenAI заявив, що в майбутньому планує додати підтримку інших мов, зокрема української.
  • Усі ті ж недоліки, як і у звичайному ChatGpt. Це потужна модель мовної генерації, однак їй досі бракую правдивості та мовної точності. Отже, відповіді від ШІ досі можуть суперечити самі собі та неправильно будувати речення. Детальні про недоліки ChatGPT ми вже розповідали в окремій статті.

Телефон

Фото: Unsplash

ChatGPT для Android — це потужний інструмент, який може бути корисним у різноманітних ситуаціях. Проте важливо пам'ятати про його потенційні ризики та використовувати відповідально. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖШтучний мозок: фантастична мрія чи потенційне майбутнє (розібралися у "Сніданку з 1+1")

Чим небезпечна роботизація, і які професії замінить штучний інтелект: відповіли у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна":

Новини по темі