Святослав Гринчука на честь річниці одруження здивував сімейним фото

Ведучий новин на 1+1 Святослав Гринчук на честь річниці одруження показав кумедне спільне фото з дружиною
Instagram/s_hrynchuk

Ведучий 1+1 Святослав Гринчук розповів про річницю одруження та показав кумедне фото з дружиною.

Поділитися:

Ведучий від 1+1 марафону "Єдині новини" Святослав Гринчук розповів в Instagram про свято у свої родині – річницю весілля з дружиною Христиною. На честь цього дня він показав останнє спільне фото з нею, яке виявилося доволі кумедним.

Як зізнається ведучий, через війну родина поки живе окремо: Христина з їхньою донькою Дзвінкою поїхали на захід України у перші дні війни, з березня знаходяться за кордоном, а Святослав у Києві, де активно працює на інформаційному фронті. Тож цього року пара змушена святкувати річницю в режимі онлайн. І останнім спільним фото пари, зробленим ще до війни, виявилася саме ця кумедна світлина, де Святослав та Христина з косметологічними масками на обличчі.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Саме у Бучі ми провели перший за час війни ефір просто неба", — ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, як війна змінила графік роботи та звичне життя

Святослав Гринчук любить жартувати над своїм стилем. Після перемоги гурту Kalush Orchestra на Євробаченні 2022 ведучий згадав, що тренд на рожеву панаму йому знайомий давно.

Святослав Гринчук познайомився з дружиною Христиною у Львові, 22 роки тому, в школі журналістики, коли обоє були ще 11-класниками. Потім разом вчилися на факультеті журналістики, були хорошими друзями. Про перше побачення з Христиною Святослав раніше розповідав таке:

"Наше перше побачення було дуже незвичайним: я зав'язав очі Христині і ми гуляли по місту. Вона повинна була здогадуватися, де ми зараз, куди йдемо, а я обирав найцікавіші і загадкові місця, куди її відведу. Це було 9 листопада 2006 року. З тих пір ми щороку намагаємося відзначати цей день. Одного разу, в якусь з річниць ми помінялися ролями, і це вже Христина зав'язувала мені очі і водила по місту". 

Офіційно пара одружилася лише після 11 років стосунків.

Про дружину Святослав говорить дуже ніжно:

"Те почуття, коли щоранку, день або вечір я радий її бачити, воно нікуди не зникло".

Святослав та Христина виховують доньку Дзвінку.

Гринчук родинаФОТО: Instagram/s_hrynchuk

Дивіться відео від "ЖВЛ" про те, як телеведучий Святослав Гринчук познайомився з дружиною:

Новини по темі