Чоловік Руслани Писанки вперше розказав, як дружина розповіла про рак

Чоловік Руслани Писанки вперше розказав, як дружина розповіла про хворобу

Ігор Ісаков вперше розповів, як дізнався про захворювання дружини.

Поділитися:

Чоловік української акторки та ведучої Руслани Писанки Ігор Ісаков розповів, як дружина сказала про своє онкозахворювання. У коментарі ТСН.ua Ігор Ісаков пригадав обставини того дня:

"Я дізнався, що у неї рак, телефоном. Стояв у заторі, якраз їхав оформлював документи мами Русі, бо вона незадовго до цього померла. Я стояв у заторі, Руся зателефонувала, таким спокійним, абсолютно спокійним голосом сказала: "Ігорю, ти мусиш знати, — у мене пухлина", — пригадав Ісаков.

За словами Ісакова, навіть почуваючись недобре, проходячи "хімію", вона продовжувала підтримувати своїх подружок, які їй жалілися на життя.

Руслана вже перебувала у Німеччині, коли зателефонувала чоловіку і повідомила йому сумну новину.

"Ми коли тікали, ми ще не знали, куди ми поїдемо. У Німеччині живе кум, який допоміг нам на перших етапах. Коли вона приїхала, вона ж ще була на інвалідному візку, в неї був перелом ноги. Її там зустріли, відвезли до друзів. Потім була довга дорога, в Німеччині, всі ці переклади, легалізація і так далі. Тож, ми не обирали спеціально, так сталося", — розказав чоловік Писанки.

Нагадаємо, 21 серпня у Києві попрощалися з Русланою Писанкою та її мамою Діною Василівною. Прощання пройшло у Спасо-Преображенському соборі Києва. 

Руслана Писанка пішла з життя 19 липня у Німеччині. Акторці було 56 років. Перше прощання з Русланою Писанкою відбулося у німецькому місті Кайзерслаутерн, де її кремували. Після цього чоловік акторки повернувся до України. 

Дивіться найяскравіші спогади про Руслану Писанку:

Новини по темі