Пішла з життя Руслана Писанка: спогади колег та зірок про акторку та ведучу 1+1

Померла Руслана Писанка: спогади колег та зірок про акторку та ведучу 1+1

Ведучі та зірки поділилися спогадами про Руслану Писанку.

Поділитися:

Сьогодні пішла з життя акторка, ведуча інфотеймент-шоу «Твій День» на телеканалі 1+1 – Руслана Писанка. Її життя забрала важка хвороба, з якою телеведуча боролась у Німеччині. Про це повідомили у студії "Сніданку з 1+1". Українські зірки та ведучі коментують новину про непоправну втрату та діляться своїми щемливими спогадами про колегу.

Руслана Писанка

Ведучий «Сніданок з 1+1», продюсер «Твій день» і автор шоу «Твій вечір», Єгор Гордєєв присвятив пост в Instagram Руслані Писанці.

"Щасливий, що знаю", — написав він.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yegor Gordeev (@yegorgordeev)

Ведуча марафону «Єдині новини» від 1+1 Алла Мазур на своїй сторінці в Facebook із теплом згадала про Руслану Писанку:

"Сонячна, енергійна, світла Русечко! Яка «вистрілювала» своїми ролями, дивувала перевтіленнями - і надихала масу жінок і колег по цеху…Прекрасна і пристрасна в Танцях із зірками на 1+1… Неймовірна українська відьма, містична і небезпечна - акторський діамант у «Вогнем і мечем» Гоффмана…Ми не часто перетиналися в житті, але щоразу зустрічались, ніби давні знайомі. І щоразу могла щиро сказати: «Захоплююсь талантом і магією!». Ти так була занурена у свою нову телевізійну роль - в проекті «Твій день»… І знову - нові ідеї, і бажання перевернути світ і зробити все по-своєму…Здавалось, що часу і ресурсу у тебе ще - багато- багато… Бо ти завжди була ось таким фонтанчиком світла... Не можу повірити в нинішні заголовки. Не хочу вірити. Тебе дуже не вистачатиме, Русю. Світла пам‘ять, наша неповторна".

Руслана Писанка

Ведучий "Голосу країни" та "Сніданку з 1+1" Юрій Горбунов написав пост у пам'ять Руслани Писанки:

"Важко повірити! Сьогодні пішла з життя наша чудова колега Руслана Писанка!! Завжди повна оптимізму, з дивовижним почуттям гумору! Прекрасна актриса і телеведуча!! Відпочивай Руся!! Нехай земля тобі буде пухом!! RIP!!!"

Ведуча "Голосу країни" Катя Осадча згадала у сторіз про Руслану, підписавши: "Неможливо повірити".

Писанка

Акторка, колега Руслани Ольга Сумська зізналась, що ніколи б не подумала, що буде писати такі слова. Також Ольга розмістила у себе останнє фото з Русланою з ефіру шоу "Твій день".

Ведуча ТСН на 1+1 і “Єдиного марафону”, волонтерка Соломія Вітвіцька зізналась, що їй важко повірити у таку втрату.

Руслана

Співведучий інфотеймент-шоу "Твій день" Володимир Рабчун у сторіз у Instagram згадав про Руслану Писанку. 

Руслана Писанка

Стася Ровінська у сторіз в Instagram зазначила, що дивлячись на кількість фото Руслани у соцмережах хотілося б думати про що завгодно, лише не про те, що сталося. 

Руслана Писанка

Ведуча 1+1 Ірина Ванникова у своєму дописі згадала про те, якою була Руслана Писанка і що би вона хотіла їй ще розказати:

"Руся, Руся, куди ти ж так заспішила? Так тебе не вистачатиме — твого спокою, оптимізму, розмов, сміху, жартів. Ти розбила моє серце. Плачу і не можу повірити. 

Велика, красива українка з добрим серцем, світла наша Руся пішла цієї ночі у засвіти. Я так і не встигла тобі розказати, який зараз гарний, зелений, сильний наш Київ і як добре вдома. Як шумлять липи за вікном. А сирена — це тривожно, але пережити можна. Українці сильні та мужні, і обов’язково переможемо. Я би переказала Русі усю військову аналітику та новини з фронту, як робила це останні місяці. Руся би раділа і тривожилась. Наш оптимізм нас тримав — це була наша спільна точка опори. Я не встигла їй розказати. Ми багато чого не встигли зробити.

Однак, я встигла сказати Русі, як я люблю її та ціную нашу дружбу. Я щаслива, що зустріла Руслану, і вона стала моєю гарною подругою. Лети, дорога Руся, до мами, до брата. Тепер ти наш янгол. Люблю. Обніміть своїх дітей та близьких, говоріть слова любові щодня, не економте свої почуття. Життя таке крихке, не відкладайте його на завтра. Бо, вчора вже немає, завтра може не бути, а є лише сьогодні і зараз. Руся так і жила — тут і сьогодні. Любила і вірила".

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко поділився останнім сумісним фото та написав:

"Найкращих тобі ролей у небесному кіно".

руслана писанка

Ведучий 1+1 Руслан Сенічкін із теплом згадує колегу:

"Не можливо прийняти… Страшенний сум. Вдячний долі, що пощастило пережити невеликі, але спільні і теплі історії. Іноді шукали їх, тому що тезки. Спасибі, Русь, за підтримку, коли не просив, але Ти бачила, що варто сказати щиро навіть прості слова і вони виявлялись настільки влучними…
Кожна зустріч - обійми, історії, ржач, самоіронія хайлевел, світло, фантастична добра енергія, якою навіть несвідомо ділилася з іншими. Як центр гравітації, притягувала до себе абсолютно різних людей. Світла пам’ять, Руся… Дуже світла!"

Ведуча ТСН та "Єдиних новин" від 1+1 Марічка Падалко присвятила пост пам'яті Руслани:

"Яскрава. Енергійна. Зворушливо відповідальна і дуже Своя. Такою я бачила щоразу Руслану Писанку в гримерці, коли вона дуже завчасно приїздила на роботу готуватися до ефіру «Твій день». Вічна пам’ять, Руся..."

Ведучий 1+1 Костянтин Грубич згадав, якою запам'ятає назавжди Руслану Писанку:

"Руся! Чому? Вічне питання, на яке знає відповідь лише Він. Ти для мене залишишся такою, як на цих відео - веселою, доброю, своєю … Писанка незамінна! У серці назавжди".

Ведуча 1+1 Валентина Хамайко на своїй сторінці в Facebook написала:

"Мрійниця і натхненниця

Саме такою запам'ятаємо тебе!

Світла пам'ять, Руся".

Співачка Ірина Білик із теплотою згадує про акторку та ведучу:

"Ти була найдобрішою з найдобріших, найгарнішою з найгарніших! В це неможливо повірити! Світла пам’ять!"

Співачка Наталія Могилевська поділилась спогадами зі спільної участі у шоу "Танці з зірками".

Співак MELOVIN згадав про Руслану у сторіз, коротко підписавши: "Легендарна".

Руслана

Новини по темі