Чотири знаки зодіаку отримають другий шанс у жовтні 2023: хто це буде

4 знаки, що отримають другий шанс у жовтні
Freepik

Які знаки зодіаку зможуть виправити помилки минулого в жовтні?

Поділитися:

Людська доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує шанс змінити минуле цим чотирьом знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на жовтень 2023 для всіх знаків зодіаку: яких змін варто очікувати в романтичному житті

Телець

З 13 жовтня Марс входить до вашого 7-го будинку. Це сектор стосунків. Відносини будуть у центрі уваги у жовтні. Багато зустрічей та спілкування з іншими людьми. 14 жовтня відбудеться Сонячне затемнення у 6 будинку. Це затемнення розпочне коридор затемнень. Цей будинок у вас керується Венерою. Це ваш сектор роботи, бізнесу, боргу. Можливо, нова робота, нова професія, хтось новий у колективі. Може змінитись режим, з'являться нові правила для себе, вдома. Також це може бути вимушено: харчування, лікування, дієта тощо. Можлива зміна лікаря.

Рак 

28 жовтня — Місячне затемнення в одинадцятому домі принесе зміни у вашому оточенні та соціальній сфері. Це може включати завершення стосунків із деякими людьми і появу нових друзів. Подумайте про вашу мрію і про те, який наступний крок вам потрібно зробити, щоб рухатися вперед.

Діва

14 жовтня — Сонячне затемнення в секторі грошей, що може мати важливий вплив на вашу фінансову ситуацію та сприйняття власної цінності. Ця подія сигналізує про можливість змін у сфері доходів, роботи, та власного відношення до грошей та цінностей. 23 жовтня Меркурій входить у ваш третій будинок гороскопа. Це період спілкування, комунікації та можливості знайомств. Можливі зміни у вашому оточенні.

Козоріг

14 жовтня — Сонячне затемнення в 10 домі кар'єри. До 29 жовтня астрологиня не радить приймати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити чи скасувати протягом років. Вийдете на новий рівень у професії. Можете змінити роботу. Деякі Козероги матимуть поповнення в родині. Визначите нову мету. Вас потішать нагородами. 23 жовтня Меркурій входить у в 11 дім майбутнього та мрій. Почнете робити те, що завжди хотіли. Ймовірне підписання контрактів. Займетеся продажем. 

Новини по темі