Чотири знаки зодіаку змінять своє життя у жовтні 2023: хто це буде

4 знаки зодіаку, що змінять своє життя у жовтні
Freepik

На які знаки зодіаку чекають кардинальні зміни у жовтні 2023?

Поділитися:

Наша доля залежить від зодіаку. Гороскоп на жовтень 2023 від Анжели Перл пророкує кардинальні зміни цим чотирьом знакам зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двом знакам зодіаку потрібно буде відвідати психолога у жовтні: хто це буде

Овен

28 жовтня — Місячне затемнення у вашому другому домі, яке стосується вашого доходу та фінансових справ. Ця подія завжди розкриває реальну ситуацію і, навіть якщо ця правда не завжди подобається нам, вона допомагає нам краще зрозуміти обставини. Доведеться звернути увагу на теми доходів, витрат та самооцінки. Також враховуйте, що Уран, який знаходиться в вашому 2 домі, зараз ретроградний. Це може спонукати вас переглянути вашу фінансову ситуацію та цінності.

Рак

З 23 жовтня Меркурій вступає у ваш п'ятий дім, обіцяючи яскравий і активний час. Цей період підходить для вираження себе, любові до життя і радості. Він також пов'язаний з можливими виграшами і приємними подіями. Не пропустіть шанс активно взяти участь у різних заходах і проявити свій талант. 28 жовтня — Місячне затемнення в одинадцятому домі принесе зміни у вашому оточенні та соціальній сфері. Це може включати завершення стосунків із деякими людьми і появу нових друзів. Подумайте про вашу мрію і про те, який наступний крок вам потрібно зробити, щоб рухатися вперед.

Козоріг

23 жовтня Меркурій входить у в 11 дім майбутнього та мрій. Почнете робити те, що завжди хотіли. Ймовірне підписання контрактів. Займетеся продажем. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 11 дім майбутнього, мрій та друзів, там же Місяць. Ви станете центром уваги. Сприятливий час для медійних людей. Будуть емоційні події та зустрічі. 28 жовтня — Місячне затемнення в 5 домі радості, дітей та задоволень. Відбудуться зміни в житті дітей. Ви повернетеся до дитячих захоплень. Варто порадувати себе.  

Риби

23 жовтня Меркурій входить у в 9 дім розширення світогляду. Буде поїздка, знайомство з іноземцем. Зустрінете людину, яка стане вашим наставником. 24 жовтня Сонце також входить у ваш 9 дім розширення світогляду, там же Місяць. Багато навчання та викладання. Ви будете через щось хвилюватися. 28 жовтня — Місячне затемнення в 3 домі спілкування. Зміните коло оточення. Родичі нагадають про себе новиною. Можлива зміна транспорту. Покупки техніки не уникнути. Набудете нових навичок. Будете складати іспит на професію. Переїдете до місця, де вже колись жили.

Новини по темі