День анімації: 5 найочікуваніших мультфільмів, які мусить подивитися кожен

Міжнародний день анімації: 5 нових мультфільмів, які мусить подивитися кожен | 1+1
Фото: Кадр з мультфільму «Крижане серце 2»

Міжнародне свято спонукає повірити у диво.

Поділитися:

Часом реальність не така казкова, як нам хочеться. Але хіба це привід припиняти фантазувати та мріяти про нереальне?

28 жовтня світ відзначатиме Міжнародний день анімації, отож скористайся такою чудовою нагодою розфарбувати свої будні. А ми тобі допоможемо – читай нашу добірку, надихайся та бронюй квитки на найкращу анімаційну стрічку!

«Клара та чарівний дракон»

Прем’єра 26 жовтня 2019 року

Мультфільм українського виробництва розповість про чарівний світ Клари, яка одного разу зустрічає маленького дракона з надзвичайними здібностями. Йому загрожує небезпека, але дівчина вирішує врятувати нового знайомого від Сил Зла і повернути малюка додому. Втім, лиходіям потрібен не лише дракон, а й Клара…

Кадр з мультфільму «Клара та чарівний дракон»/Image Pictures

«Дитя погоди»

Прем’єра 31 жовтня 2019 року

Старшокласник Ходока Міросіма втік з дому та ледь не загинув через сильну зливу. Його рятує дівчина Кейсуке Суга, але життя в Токіо щоразу підкидає юнаку сюрпризи. Якось під час обіду в ресторані швидкого харчування він знайомиться з Хіною Амано – вона сирота, живе з молодшим братом і працює в цьому ж закладі.

Тимчасом головний герой швидко витрачає усі заощадження, та завдяки Кейсуке влаштовується до видання, яке пише про надприродне. Співробітники шукають дивовижну дівчину, що вміє керувати природою. І, виявляється, мовиться про Хіну...

Кадр з мультфільму «Дитя погоди»/CoMix Wave Films

«Сельма у місті привидів»

Прем’єра 7 листопада 2019 року

У затишному мексиканському місті Санта-Клара живе 16-річна Сельма, яка все життя прагне дізнатися, хто її справжні батьки. Найрідніші люди покинули дівчину ще зовсім крихітною, і хоча прийомна родина була люблячою, Сельма завжди шукала правду. Одного разу вона та її брати знаходять загадкову книгу... Моторошні сторінки відкривають двері до потойбічного світу, але саме там діти можуть знайти відповіді на всі запитання.

Кадр з мультфільму «Сельма у місті привидів»/Metacube Symbosys Technologies

«Крижане серце 2»

Прем’єра 21 листопада 2019 року

Довгоочікуване продовження мультфільму розповість про нові пригоди Анни, Ельзи, Крістофа, Свена та Олафа, які вирушать на північ. Їм доведеться покинути затишне королівство Еренделл, але віч-на-віч зустрітися з неочікуваними викликами. Перед героями відкриються нечувані раніше легенди й таємниці рідного краю, які зроблять подорож небезпечною, але напрочуд захопливою.  

Кадр з мультфільму «Крижане серце 2»/Walt Disney Animation Studios 

«Звірополюс»

Прем’єра 5 грудня 2019 року

Цілеспрямований лис Свіфті працює у поштовій службі й має заповітну мрію – здобути звання найкращого кур’єра. Задля своєї мети він готовий на все – навіть доставити дивний пакунок у таємниче місце. Лис знаходить секретну фортецю, у якій живуть помічники Дока Моржа. Він бажає розтопити всі льодовики та стати володарем світу, але рішучий та сміливий Свіфт ніколи цього не дозволить!  

Кадр з мультфільму «Звірополюс»/AMBI Group

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. Чим нас захопить кінопрем'єра жовтня «Зомбіленд: Подвійний постріл»

Новини по темі