День художника: ТОП-5 знаменитостей, які створюють шедеври

Міжнародний день художника: ТОП-5 знаменитостей, які створюють шедеври | 1+1
Фото: instagram/da_astafieva

Вони мають безліч прихованих талантів.

Поділитися:

Виявляється, деякі селебріті – напрочуд майстерні живописці! 8 грудня, у Міжнародний день художника, ми вирішили відшукати картини знаменитостей, які можна сміливо демонструвати у найвідоміших галереях… Насолодіться мистецтвом і ви!

#1 Актор Сильвестр Сталлоне

Дитяче захоплення Сильвестра могло перерости в успішну кар'єру. Він обожнював створювати на папері кольоровий, вигаданий світ, але купувати фарби для родини було розкішшю.

 Фото: Galerie Gmurzynska

Сталлоне обрав інший шлях – акторський, та про живопис не забув. Тепер його картини у стилі абстрактного експресіонізму миттєво розкуповують, ба більше, презентуються на виставках!

Фото: Fredrik Nilsen, Galerie Gmurzynska

#2 Співачка Даша Астаф’єва

Цю красуню завжди ототожнюють зі спокусою та сексуальністю. Проте Даша має набагато потужнішу зброю – внутрішню привабливість. Вона чуттєва та багатогранна, пише проникливі вірші та малює картини. До слова, в одному зі своїх інтерв’ю артистка зізналася – робить це виключно без одягу. Мовляв, голе тіло – можливість зазирнути в душу й сконцентруватися на тому, що хвилює.

#3 Актор Джим Керрі

Відомому лицедію також є чим похизуватися. Стати художником Джим Керрі вирішив після розриву з Дженні Маккарті – разом вони були 5 років.

Фото: instagram/jimcarrey

Одного зимового дня він роззирнувся і зрозумів, що йому не вистачає фарб. Після цього в його квартирі було яблуку ніде впасти – картини стали частиною кімнат, оздоблення і життя актора.

#4 Співачка та телеведуча Регіна Тодоренко

Вона знехтувала декретом та не полишила вир шоу-бізнесу, до якого так звикла: зйомки, світські заходи, інтерв’ю… та сім’я. Увесь вільний час Регіна присвячує чоловіку та маленькому сину – звісно, малювати ніколи. Але раніше зірка залюбки стояла за мольбертом і наносила на полотно строкаті мазки. Тому, найімовірніше, ми ще побачимо її роботи.

Фото: instagram/reginatodorenko

#5 Актор Джонні Депп

Відомо, що в його колекції картин чимало робіт іменитих художників. Так окрім збирання шедеврів, Депп і сам полюбляє зображувати людей та події. Серед найвідоміших робіт – портрети колег та екс-дружини Ванеси Параді, яка колись була для Джоні музою.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Новини по темі