Дмитро Комаров показав кадри звільненого Гостомеля: знищена «Мрія» та мародерства росіян

Дмитро Комаров показав кадри звільненого Гостомеля: знищена «Мрія» та мародерства росіян

Ведучий фільмує докази геноциду українців, який проводили росіяни на окупованих територіях.

Поділитися:

Вчора, 2 квітня, Ганна Маляр, заступниця Міністра в Міністерство оборони України, повідомила, що вся Київська область звільнена від рашистів і проводиться розмінування раніше окупованих населених пунктів. В числі перших, хто потрапив на звільнені території – ведучий «Світ навиворіт» та «Мандруй Україною» Дмитро Комаров. Вчора ми публікували відзняті ведучим кадри звільненої Бучі, де росіяни підло вбивали мирне населення, грабували та замінували навіть дитячі майданчики. Ситуація не краща у звільненому Гостомелі – ведучий знову зафільмував свідчення мародерства рашистів та знищення нашої національної гордості – найбільшого у світі вантажного літака «Мрія».


Кадри мародерства ведучий Дмитро Комаров відзняв у житловому комплексі «Покровський», в якому довгий час заручниками була група людей.

"На власні очі переконався у підлій тактиці армії рф — танки та мінометні позиції ховали у дворах житлових будинків".

Ведучий Дмитро Комаров зазначає, що українців люди у звільнених містечка зустрічали зі сльозами на очах, підходили та обіймали, але повертатися ще рано.

"Повертатися в Бучу, Ірпінь та Гостомель наразі рано. Міста та околиці заміновані росіянами. Багато боєприпасів, що не розірвалися. Але головне – життя повернулося до цих міст. Жителям рекомендуємо чекати на офіційні повідомлення, перш ніж намагатися повернутися додому.

У ворога більше немає шансів повернутися сюди. Попереду ще чимало роботи в інших областях, але біля Києва наші хлопці провели роботу блискуче. Рухаємось до перемоги далі".

Новини по темі