Документальна стрічка «Скарби нації» від продюсера Акіма Галімова стала найпопулярнішим історичним фільмом в українському YouTube

Документальний фільм Скарби нації став найпопулярнішим історичним фільмом в українському YouTube

Стрічка Акіма Галімова стала найпопулярнішим історичним фільмом в українському сегменті мережі YouTube.

Поділитися:

"Скарби нації", документальний фільм автора історичних циклів «Таємниці великих українців» та «Україна. Повернення своєї історії» на телеканалі 1+1 Акіма Галімова, став найпопулярнішим історичним фільмом в українському YouTube. У стрічці команда проекту, залучаючи істориків та науковців, шукає, куди були вивезені гетьманські клейноди та інші українські історичні реліквії, що підтверджують давню українську державність, а отже є скарбами нації.

Скарби нації

Цікаво, що ниточки розслідування ведуть саме на територію росії — північного агресивного сусіда, який століттями спотворював нашу історію. Стрічка зокрема розвінчує роками нав'язані росією міфи про козаків, які викривлюють уявлення людей про героїчну добу українського козацтва. Наприклад, хибні твердження про те, що козаками були малоосвічені люди, які нічого, окрім шароварів не носили. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як російська пропаганда переписує художню літературу на прикладі твору Миколи Гоголя "Тарас Бульба" (фільм «Скарби нації» Акіма Галієва)

Скарби нації

Долучайтесь до перегляду фільму "Скарби нації", щоб знати історичну правду:

Нещодавно телеканал 1+1 та продюсер Акім Галімов запустили проєкт під назвою «Реальна історія» — окремий розділ на платформі 1+1 Video та на офіційній сторінці  телеканалу 1+1 у YouTube. Автори відеоциклів створюють короткі ролики англійською і російською, які доносять світу правду про українську історію і розбивають чисельні російські міфи. Розповідається зокрема про те, яку роль відігравали українці у Другій світовій війні, як росія привласнює історію України та її здобутки, як створює ворогів з українських героїв. Проект має на меті протидіяти російський пропаганді, яка маніпулює фактами реальної історії перед усім світом для досягнення своїх задач з відбудови своєї імперії.  

Акім Галімов

Актвно набирає обертів та збільшує коло поціновувачів ще один проєкт команди Акіма Галімова під назвою «Українські палаци. Золота доба». В документальному циклі із 8 серій за допомогою істориків, архітекторів з 3D реконструкцій та спеціалістів VFX відтворені 8 повністю або частково зруйнованих українських палаців. Транслюється проєкт на 1+1 video та офіційному YouTube каналі 1+1 щоп’ятниці о 19:00.

Новини по темі