Донька Лідії Таран святкує День народження: "Прощавайте, клоуни, аніматори і дитячі кімнати"

Доньці Лідії Таран Василині Доманській виповнилося 14 років
Instagram/lidiyataran

Василині Доманській, доньці Лідії Таран, виповнюється 14 років!

Поділитися:

Доньці ведучої ТСН Лідії Таран, Василині Доманській, сьогодні, 5 жовтня, виповнюється 14 років. Лідія, не стримавши емоцій, написала зворушливий допис про донечку на своїй сторінці в Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук, Лідія Таран і Стася Ровінська розповіли про своїх дітей, декрети та материнство

Я запланувала народити тебе перед своїми іменинами. Але ти вирішила почекати ще днів 20 і з’явитись саме сьогодні, 14 років тому.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Телеведуча згадала історію з дитинства Василини:

Пам’ятаєш, коли ти лише навчилась говорити (усі звуки крім "ер") я вмовляла тебе: "Василинко, ну ми ж з тобою друзі"! А ти відповідала: "Ні, мамо, ми не длузі! Ми – лодина!".
Маленький троль, ага. Ти народилась мудрою. Веселою. І самостійною. Ну майже одразу!

Тепер епоха клоунів, аніматорів та дитячих кімнат позаду: доньці Таран виповнилося 14, вона самостійно планує свій День народження. Проте Лідія зазначає: залишається другом і спільником доньці, тому що вони більше, ніж друзі, вони – родина.

Мені страшно тебе відпускати. І тому я прошу тебе, не рости! Але ти, звичайно, мене не слухаєш. І добре. Пам’ ятай – я тобі довіряю! Але не забувай ключі і мити посуд (бо з роботи прийде зла мама).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві куми Марічка Падалко і Лідія Таран вакцинувалися: «Ми не можемо дозволити собі розповідати про одне в ефірі, а в житті робити інше»

На останок телеведуча додала: найдорожчий час у її житті – це час, проведений з Василиною разом:

Тому все ж – не рости так швидко! І збирай речі, гайнемо ще кудись разом. Хеппі бьоздей, моя велика малая і моя безкінечна.

Нагадаємо, що єдина донька Лідії Таран Василина народжена від колишнього чоловіка телеведучої Андрія Доманського, з яким вона була у цивільному шлюбі до 2010 року. Дивіться відео, де Лідія відверто розповідає про дитинство та особисте:

Новини по темі