Дорофєєва зізналась, що завдавало їй болю

Дорофєєва зізналась, що завдавало їй болю | Зіркове життя | 1+1
Фото: @nadyadorofeeva

Знайома ситуація.

Поділитися:

Ми швидко звикаємо до зіркового іміджу улюблених артистів і вже не сприймаємо їх частиною реального світу. Адже вони такі недосяжні й «мешкають» лише у соцмережах чи на телеекранах.

Так, шанувальники завжди бачать українську співачку Надю Дорофєєву усміхненою та щасливою. Тож мало кому спадає на думку, що вона така ж звичайна людина, як всі ми. Тому й хвилюється з приводу зовсім буденних речей. В ексклюзивному інтерв’ю для українського Cosmopolitan учасниця гурту «Время и Стекло» пригадала знайому для кожного ситуацію, що завдавала їй справжнього болю.

За словами зірки, раніше вона часто вдавала, що їй весело, коли над нею жартували. Одним із приводів стала її «надмірна худорлявість». Навіть банальні зауваження щодо «недостатньої ваги» могли надовго її засмутити. «А я все життя була худою. Доводилося докладати неабияких зусиль, аби мати гарний вигляд – хорошу фігуру, круглу попу», – пояснила Надя.

Та, на щастя, це вже в минулому. Тепер зірка вміє щиро покепкувати з себе та не тримає образ. Артистка зізналася, що самоіронії навчилась у коханого чоловіка. І це не єдине, чим їй допоміг шлюб зі співаком Володимиром Дантесом. Деталі читай тут.

Як бачимо, справжній успіх вимагає колосальних зусиль, і запальна Дорофєєва – тому доказ.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Надю Дорофєєву:

1. Як зірка Голлівуду: Дорофєєва сяє у сукні від українського дизайнера

2. Надя Дорофєєва показала ідеальний look для літньої прогулянки

3. Немов янголята: Надя Дорофєєва з чоловіком прогулялася вулицями Італії

Новини по темі