Дружина Володимира Остапчука натякнула на причину їхнього розлучення

Дружина Володимира Остапчука натякнула на причину їхнього розлучення | 1+1

Усе не так просто.

Поділитися:

Нещодавно мережу сколихнула прикра новина – відомий шоумен та зразковий сім’янин Володимир Остапчук після 12 років шлюбу .

Тоді він назвав вдосталь причини такого рішення – однією з них була втома Володимира від життя на дві країни. Ведучий , що не має наміру ділитися з громадськістю подробицями особистого життя, і що з колишньою коханою його пов’язує двійко чудових дітей та роки міцної дружби.

Аж ось, понад місяць потому, ситуацію прокоментувала колишня дружина зірки Олена Войченко. Так, під останнім постом Володимира у Instagram жінка залишила коментар, який згодом видалили. Однак її допис встигло зафіксувати українське видання Viva. І, мусимо погодитися, слова Олени наштовхують на роздуми. Але про все по черзі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)

Так, Остапчук поділився знімком, і підписав його так: «Інколи ти мусиш побігти, щоб побачити, хто побіжить за тобою. Інколи ти повинен говорити м’якше, щоб побачити, хто насправді до тебе прислухається. Інколи ти повинен зробити крок назад, щоб побачити, хто ще стоїть на твоєму боці. Інколи ти повинен прийняти неправильне рішення, щоб подивитися, хто з тобою, коли все руйнується…».

У відповідь від колишньої коханої він отримав такий коментар: «Інколи ти біжиш за кимось щоразу, коли він біжить. Інколи ти прислуховуєшся щоразу, коли він мовчить. Інколи ти стоїш на боці зрадника щоразу, коли він знову і знову зраджує. Інколи ти пробачаєш помилкові рішення і раз по раз відбудовуєш те, що було зруйноване. Інколи ти стоїш на його боці так довго, що перетворюєшся не просто на порожнє місце, а на перепону… Інколи він не бачить нічого, окрім «я».

Джерело: Viva

Тож, певно, наразі колишньому подружжю спільну мову знайти нелегко.

Нагадаємо, нещодавно Володимира Остапчука з акторкою Ксенією Мішиною.

Більше матеріалів про зіркового ведучого читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі