Володимир Остапчук: «Я не вірю у вічне кохання»

Танці з зірками
Володимир Остапчук: «Я не вірю у вічне кохання» | Зіркове життя | 1+1

Ведучий розповів про свій найбільший страх у житті.

Поділитися:

Екс-учасниця «Танців з зірками», відома ведуча Маша Єфросиніна на своєму YouTube-каналі ділиться із шанувальниками ексклюзивними інтерв’ю з українськими селебріті. Цього разу вона влаштувала екзамен на відвертість шоумену Володимиру Остапчуку.

Нещодавно мережу облетіла новина про те, що зірка розлучається зі своєю дружиною Оленою після 12 років шлюбу. Зауважмо, інтерв’ю з Машею Єфросиніною відбулося до цієї події. Цікаво, що під час бесіди Володимир розповів про свій найбільший страх у житті, а також поділився роздумами про справжнє кохання:

«Я не вірю у вічне кохання. Не думаю, що можуть бути лише одні стосунки. Знаю лише одне – життя – неймовірно складна річ. Тому я завжди думаю – якими би міцними не були стосунки, вони можуть коли-небудь зруйнуватися».

Остапчук також зауважив, що у будь-який момент знайде у собі сили розпочати життя з чистого аркуша. Він не боїться втратити роботу, гроші, славу, стосунки… Та все ж у Володимира є страх, думка про який одразу викликає у нього сльози.

«Найбільший страх у моєму житті – втратити дітей. Цього я справді боюсь. Адже я їх так люблю! Колись мені наснився сон, що моя Емілія захворіла. В той момент я подумав про найгірші наслідки і прокинувся зі сльозами на очах. Я плакав уві сні. Коли розбігається пара – це зовсім інше. А коли ти приводиш дітей у це життя, втрачати їх – найбільший біль».

Фото: instagram/vova_ostapchuk

Дивись повне інтер'ю ведучого з Машею Єфросиніною далі: 

Нагадуємо, нещодавно у програмі ЖВЛ Володимир Остапчук відповідав на коментарі хейтерів. Як це було – дізнайся у відео.

Більше новин про ведучого знайдеш нижче: 

1. Володимир Остапчук прокоментував своє розлучення з дружиною

2. Катерина Кухар коронувала Володимира Остапчука

3. Винник, Яма чи Остапчук: Хто гідний звання «улюбленця вовчиць»?

4. «Доведу до сказу», — Гвоздьова про амбітні плани на Остапчука

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі