Володимир Остапчук прокоментував своє розлучення з дружиною

Танці з зірками
Володимир Остапчук прокоментував своє розлучення з дружиною | 1+1

Схоже, подружжя залишило образи в минулому.

Поділитися:

Минулого тижня стало відомо, що учасник «Танців з зірками» і ведучий Володимир Остапчук розлучається з дружиною Оленою Войченко після 12 років шлюбу. Пара підтвердила новину про розрив, проте жодних інших коментарів не давала, оберігаючи свій особистий простір та дітей. Та в десятому ефірі «Танців…» Володимир все-таки поділився деякими подробицями. Схоже, пара вирішила розійтися друзями.

Олена залишається для мене другом і партнером. За нашими плечима багато років хороших стосунків, а головне – у нас прекрасні діти, – поділився Остапчук.

Вочевидь, між Володимиром та Оленою справді не лишилось образ. На своїй сторінці в Instagram вона також поділилась емоціями і закликала всіх підтримувати ведучого на «Танцях…»:

«На жаль, життя непередбачуване, і в моєму сталися незаплановані зміни. Знаю, що нові виклики зроблять мене сильнішою та кращою. Я щаслива, що прожила 15 років, даруючи кохання… Я рада, що могла підтримувати, допомагати, радити, бути надійним, вірним партнером і пройти цей шлях гідно, пліч-о-пліч… Я завжди робила й робитиму все, щоб діти пишались татом. Тому дуже прошу вас голосувати, щоб Володимир наблизився до перемоги».

Фото: instagram/vova_ostapchuk

І все ж шанувальники занепокоїлися, що розрив поставить участь ведучого у «Танцях…» під загрозу. Та здається, діти і справді стали для Володимира сильним мотиватором дійти до фіналу.

Тепер кожен свій виступ я присвячуватиму своїм маленьким Емілії та Евану, – пообіцяв учасник. – І ця самба – також для них.

Цієї неділі Володимир Остапчук і Ілона Гвоздьова влаштували на паркеті справжній карнавал: вони показали, як у Мексиці «гуляють» на традиційне свято мертвих. Пригадай їх яскравий виступ у десятому ефірі «Танців з зірками»:

Нагадаємо, учасники шоу чекають твоєї підтримки. Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один «суперголос» у додатку 1+1 video дорівнює восьми смс!

Більше новин з паркету «Танців…» читай на сайті:

1. «Дікусар одружиться зі мною!» – Вікторія Булітко

2. Женя Кот повторив небезпечний трюк, який виконував із Надею Дорофєєвою

3. Даніель Салем розповів, як щоранку балує кохану

4. MARUV вплела у свій хіт українські етномотиви (відео)

5. Анні Різатдіновій стало зле в прямому ефірі «Танців з зірками» 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі