Джамала плакала, а Дзідзьо «погрожував»: Чому виступ учасниці Голосу. Діти-5 збентежив усіх

Дзідзьо почав лякати учасницю Голосу. Діти-5, щоб та пішла до його команди - відео

Юна Ніна Матвієнко викликала бурхливі емоції у тренерів шоу.

Поділитися:

Щирий виступ Дарини Віцан став завершальним епізодом другого дня «сліпих прослуховувань» на Голосі. Діти-5. Суддів і глядачів надзвичайно зворушила пісня Квітка душа у виконанні маленької учасниці шоу, а Джамалу – взагалі розчулила до сліз. Дарина зізналася, що композицію для такого важливого виступу обирала сама. Ніна Матвієнко – її кумир, вона мріє стати співачкою такого ж рівня.

Дізнавшись про свою юну послідовницю, Ніна Матвієнко вирішила особисто підтримати Дарину. Так на проекті Голос. Діти-5 здійснилася заповітна мрія маленької вокалістки — познайомитися зі своїм кумиром. Матвієнко похвалила юну співачку та у двоголоссі виконала разом із нею свою відому пісню.

Для мене й мами це був сюрприз! Мені дуже сподобалося виступати на сцені, співати дуетом із Ніною Матвієнко. Хочу виступати ще! – поділилася емоціями Дарина Віцан одразу після виступу.

На янгольський голос Дарини розвернулися Дзідзьо та Джамала, тому перед дівчинкою постав складний вибір. З одного боку, вона обожнює мелодійні, чуттєві українські пісні – такі, як виконує Джамала. З іншого — Дзідзьо дуже імпонує їй як людина, її підкуповує його запал і гумор. Артист настільки загорівся бажанням забрати талановиту вокалістку до своєї команди, що не стримався і почав їй жартома погрожувати: «Я буду кусатися, якщо ти мене не вибереш!». Здається, зірковий тренер обрав стратегію маніпуляцій, аби заманити до себе найсильніших вокалістів цього сезону!

Після вагань Дарина все ж таки вирішила приєднатися до команди Дзідзьо. Свій вибір щаслива учасниця прокоментувала словами:

Я знаю багато його пісень! А ще він дуже смішний і цікавий, я хочу працювати з ним.

Колеги по кріслах зазначили, що Дзідзьо зібрав дуже потужних дівчат і навіть запропонували назву для його команди – «Янголи Дзідзьо». Не приховуючи радості, співак вигукнув «Алілуйя!».

Дивись неймовірно зворушливий виступ восьмирічної Дарини Віцан у відео:

Не пропусти й інші новини з Голосу. Діти-5: 

1. Виступ учасниці Голосу. Діти змусив Дзідзьо стати на коліна (відео)

2. Джамала розповіла, як її побили в дитинстві

3. Гурт Время и Стекло запросив до своєї команди юну Софію Ротару (відео)

4. Команда Дзідзьо поповнилася унікальною дівчинкою, яка вже приносила йому перемогу (відео)

5. До команди Джамали потрапила вибухова 13-річна рокерка (відео)