"Ти все ще вчиш мене бути дорослою": ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча зворушливо привітала старшого сина з 20-річчям (фото)

Катерина Осадча привітала сина з 20-річчям: фото
Instagram/kosadcha

На честь свята телеведуча Катерина Осадча поділилася рідкисними фото із старшим сином.

Поділитися:

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту "Голос країни", показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. У продовженні сезону буде потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників. А поки зіркові тренери та учасники готуються до прем'єри сезону, у родині ведучої проєкту Катерини Осадчої відзначають радісну подію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будемо збирати гроші для ЗСУ: Катерина Осадча розкрила деталі повернення "Голосу країни"

Сьогодні, 28 вересня, старший син ведучої "Голосу країни" Катерини Осадчої Ілля Поліщук святкує 20-й день народження. Телеведуча рідко говорить про особисте життя, але на честь свята поділилася новими світлинами з юнаком та написала теплі слова привітання.

"Ілюша, ти все ще вчиш мене бути дорослою, хоча вже дорослий і сам. Коли ти народився, я була молодшою за тебе зараз. Я неймовірна вдячна долі за тебе. Ти так швидко виріс, хоча я, як сьогодні, пам'ятаю нашу поїздку на море на першій світлині. Все решта — особисто. З Днем народження", — привітала сина зіркова мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Давайте будемо самодостатніми в своїй культурі", — ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча закликала припинити реагувати на російських зірок

До привітань приєднався чоловік Осадчої та соведучий вокального проєкту Юрій Горбунов, а також зіркові друзі, тренер "Голосу країни-12" Потап, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя та акторка Наталка Денисенко. Також у фотоблозі Катерина опублікувала кілька рідкісних фотографій з іменинником. На одній вона позує разом з маленьким Іллею, а на інших — вже з дорослим юнаком.

Нагадаємо, Катерина Осадча — мама трьох синів. 18 лютого 2017 року вона народила своєму чоловікові Юрію Горбунову сина Івана, а 19 серпня 2021 року — сина Данила. Старший син Ілля з'явився у попередньому шлюбі ведучої.

Новини по темі