Маша Єфросиніна захопила розкішною «срібною» сукнею

Маша Єфросиніна чарує королівським образом (ФОТО) | Зірковий стиль | 1+1
@mashaefrosinina

Її сяйво заворожує.

Поділитися:

Неймовірні образи від української дизайнерки Дафни Майберг обожнює не лише перша леді Олена Зеленська, а й чимало інших відомих особистостей. Одна з них — ведуча Маша Єфросиніна. Вчора вона в буквальному сенсі сяяла на сцені у вишуканій сріблястій сукні бренду Dafna May. 

Зірці випала честь проводити семигодинний концерт за участю шаленої кількості артистів на Олімпійському стадіоні. Вечірнє вбрання Маші Єфросиніної точно нічим не поступалося вбранням виконавців, які запалювали впродовж вечора! 

Втім, розкішний «срібний» образ став не єдиним, який продемонструвала ведуча на сцені Олімпійського. Також вона підкреслила струнку фігуру пишною сукнею кольору стиглої черешні.  

Золотаві босоніжки на ланцюжках чудово пасували до обох образів. Те ж саме можна сказати про елегантні прикраси — браслети, каблучки і кольє. 

Нагадаємо, що цього літа Маша Єфросиніна потішила шанувальників чималою кількістю модних образів. До прикладу, вона майстерно вдягнулася в стилі бохо, а також викликала захват сукнею небесного кольору

Якщо ж тобі цікаво дізнатися більше про особисте життя знаменитості, дивись відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Зверни увагу на інші актуальні новини:

1. Маша Єфросиніна пригадала, якою була її весільна сукня (фото)

2. Як не треба: Маша Єфросиніна продемонструвала головні антитренди у макіяжі

3. Якщо й вдягатися у стилі бохо, то так як Маша Єфросиніна

4. «Як лебідка»: Маша Єфросиніна така ніжна в цій небесній сукні

5. Маша Єфросиніна зізналася, як бореться зі стресом

Новини по темі