Битва вишитих суконь: Катя Осадча чи Маша Єфросиніна

Битва вишитих суконь: Катя Осадча чи Маша Єфросиніна | 1+1
Фото: Веронiка Монакова для Jetsetter

А яку ти б обрала для святкового вечора?

Поділитися:

Нещодавно наймодніша ведуча Катя Осадча відзначила 36-й день народження. Свято пройшло в традиційному українському стилі: гості прийшли в етнобраннях, а ресторан на кілька годин перетворився на затишну хатину.

У цей особливий день Катя вдягнула білу сукню, розшиту золотими квітами, від дизайнерки Юлії Магдич. А голову іменинниці прикрашав ніжний вінок з білого цвіту та пшеничних колосків.

Привітати Катю прийшли чимало українських знаменитостей. Зокрема, до свята приєдналася Маша Єфросиніна зі своїм чоловіком Тимуром. Зірка не порушила дрес-код і з’явилась у темно-синій напівпрозорій сукні з великими білими квітами від вітчизняної дизайнерки Віти Кін. Волосся Маші прикрасили свіжі квіти.

Фото: Веронiка Монакова для Jetsetter

Українська вишиванка стала справжнім модним трендом, її залюбки приміряють навіть світові знаменитості. Але так, як українським красуням, вони більше нікому не личать. Погоджуєшся? А яку вишиванку ти б обрала для святкового вечора: білу, як у Каті Осадчої, чи темну, як у Маші Єфросиніної? Голосуй:

poll_content_531

До речі, раніше у «Світському житті» Юлія Магдич розповідала про свої вишиванки та іноземних зірок, які їх носять. Можливо, саме тоді й зародилася любов Каті до творчості дизайнерки? Дивись відео:

А які вишиванки обирають інші зірки – дивись тут:

1. Українські зірки засвітили розкішні вишиванки у День Незалежності

2. Зеленський захопився красою дружини у червоній вишиванці

3. Красуня Злата Огнєвіч у вишиванці покаталася верхи

4. Онучка Софії Ротару засвітила стильну вишиванку на Тижні моди в Нью-Йорку

5. Демі Мур знову вдягнула вишиванку — і їй дуже личить

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі