Єгор Гордєєв разом з відомою моделлю оголосили найкращого дизайнера

Вчора у столиці відбулася одна з наймасштабніших міжнародних fashion-подій.

Поділитися:

Вчора у столиці відбулася одна з наймасштабніших міжнародних fashion-подій у Східній та Центральній Європі – International Young Designers Contest. Світло, музика та мода – у самому центрі Києва молоді дизайнери з 9 країн світу змагались за звання найкращого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поповнення у родині Єгора Гордєєва: «Я дуже добре розумію, яка це відповідальність»

Гран-прі і грант на розвиток власного бренду у розмірі 260 000 гривень отримала Керол От (Cärol Ott), переможниця Estonian Fashion Festival EFF 2018. Саме її підхід до створення нової колекції експерти назвали найкреативнішим.

На великому подіумі посеред Хрещатику шоу презентували ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв та українська модель зі світовим іменем Алла Костромічова.

«Мода – це галузь, яка має стати бізнесом у нашій країні. Молоді дизайнери повинні отримувати гідні гроші за свою роботу. Завдяки таким подіям, як International Young Designers Contestу у креативних і молодих дизайнерів є шанс заявити про себе світу моди і почати заробляти гроші за свій талант. Для мене це – соціальна історія. Тому я тут» - розповів Єгор Гродєєв.

Місія конкурсу – створити платформу без кордонів, що продемонструє талант дизайнерів-початківців та надасть реальні можливості для успішної інтеграції у міжнародний світ моди.

Організаторами стала українська команда  Ukrainian Fashion Week Модельєри зізнавались – участь у заході такого масштабу дарує величезний досвід.

На події були присутні експерти із усього світу - Liana Satenstein – головний редактор fashion-новин Vogue.com, Yu Masui – скаут LVMH Prize, відомий своїм знаковим стилем, Riccardo Terzo – стиліст та журналіст Vogue Italia; Giovanni Ottonello – професор, креативний директор італійського Istituto Europeo di Design, Adriano Batista та Jose Llamas – головні редактори іспанського журналу Fucking Young!

«Україна – прекрасний майданчик для креативних індустрій. Можливо, тут дизайнери не отримають багато прихильників, але тут вони завжди відчувають натхнення творити» - поділилася Ліана Сатенштайн – fashion-редактор модного порталу Vogue.com.

Організатори сподіваються, що конкурс відкриє імена, які у майбутньому підкорюватимуть світову фешн індустрію, а також, приверне увагу до України та Києва, як до світового центру креативу, інновацій та розвитку молодих талановитих дизайнерів із різних Європейських країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв зізнався, що готовий до романтичних стосунків

Новини по темі