Екс-чоловік Слави Камінської зізнався, чому в них не було весілля

Екс-чоловік Слави Камінської зізнався, чому в них не було весілля | 1+1
Фото: instagram/edgar_kaminskyi

Едгар Камінський висловив свою думку про шлюб.

Поділитися:

Днями колишній чоловік Слави Камінської Едгар опублікував у своєму Instagram розлогий пост, де поділився роздумами на тему шлюбу й весілля. На його думку, в офіційному оформленні стосунків більше зацікавлені жінки, ніж чоловіки.

«Це бажання я порівнюю з купівлею автомобіля. Погодьтеся, приємніше їздити на машині, коли в техпаспорті зазначене саме твоє прізвище і ти на 100% впевнений, що вона твоя. При цьому ти ще більше переживаєш, що автомобіль можуть вкрасти», – написав Едгар і додав, що загалом його ставлення до шлюбу позитивне.

Також хірург вважає, що весілля варто влаштовувати лише в тому випадку, коли у сім’ї є на це вільні кошти. В іншому разі «краще заощадити і придбати житло, машину чи меблі в нову квартиру». Едгар пригадав, що свого часу вони зі Славою відмовилися від святкування – натомість вирішили інвестувати гроші в сімейний відпочинок.

Тоді ми чудово провели час на Тенерифе (найбільшому з Канарських островів. – Ред.) з моєю мамою і тещею, – поділився хірург.

Нагадаємо, Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися три місяці тому, відома також причина розриву. Ще більше про колишнє подружжя дізнайся з відео:

Усі гарячі новини про Славу Камінську читай на нашому сайті:

1. Слава Камінська зізналась, як їй добре після розлучення

2. Слава Камінська влаштувала «бійку» за весільний букет (відео)

3. А білизну вдягнути забула! Камінська засвітила принади в розкішній сукні

4. «На до і після розколовся світ»: Розлучена Камінська заспівала про свої почуття

5. У цій розкішній сукні Слава Камінська схожа на русалку (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі