Слава Камінська зізналась, як їй добре після розлучення

Слава Камінська зізналась, як їй добре після розлучення | 1+1
Фото: Веронiка Монакова для Jetsetter

Перше літо без нього…

Поділитися:

Після гучного розлучення із пластичним хірургом Едгаром Камінським співачка Слава Камінська насолоджується життям – принаймні таке враження складається від світлин зірки. А останнім часом яскравих кадрів стало ще більше: Слава вирушила у подорож до морського узбережжя в компанії друзів.

Літо завершилося – тож добігла кінця й райська відпустка. З цієї нагоди знаменитість оприлюднила фото, на якому ще ловить релакс на тлі морських хвиль, і додала відвертий підпис:

Це був найкращий тиждень за останні п’ять років.

Фото: @babaslavka

Підписники щиро пораділи за Славу в коментарях: «Ось такий вигляд має щаслива жінка!». Дехто навіть процитував рядки іншої зірки українського шоубізу: «Первое лето без него…».

Нагадаємо, що нещодавно Слава вразила шанувальників кумедним відео – на ньому співачка влаштувала «бійку» з колегою по «НеАнгелах» за букет нареченої.

А подробиці розлучення Слави Камінської з чоловіком дізнавайся з відео:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Про найгучніші події шоу-бізнесу минулого місяця читай за посиланням. А більше цікавого про Славу Камінську шукай на нашому сайті:

1. А білизну вдягнути забула! Камінська засвітила принади в розкішній сукні

2. «На до і після розколовся світ»: Розлучена Камінська заспівала про свої почуття

3. У цій розкішній сукні Слава Камінська схожа на русалку (фото)

Новини по темі