Стала відома причина розлучення Слави і Едгара Камінських

Чому Слава Камінська розлучилась з чоловіком: Відома причина | Зіркове життя | 1+1
maincream.com

Так ось у чому справа!

Поділитися:

На початку літа співачка Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський розповіли, що планують розлучитися. 1 липня суд задовольнив позов і колишні закохані офіційно розірвали стосунки. 

Через те, що причину такого кроку екс-подружжя вирішило приховати, у мережі почали з’являтися чутки та припущення. Одні звинувачували Славу в нестерпному характері, інші були переконані, що в усьому винна мати Едгара. 

Та днями на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень з’явився офіційний документ, який розставив усі крапки над «і». Згідно із формулюванням у справі про розірвання шлюбу між Славою та Едгаром Камінськими, причина завершення стосунків полягає в наступному: 

«Позивач (Едгар Камінський) посилається на те, що після народження дітей подружжя почало віддалятися одне від одного, зникла цікавість до життя одне одного. Позивач з відповідачкою (Слава Камінська) мають різні характери та погляди на життя.

Протягом останнього часу сторони фактично проживають в одному приміщенні, але не підтримують шлюбних стосунків, не ведуть спільного господарства.  

Подальше спільне життя і збереження сім`ї неможливе».

@babaslavka

Нагадаємо, раніше Едгар розповідав, що рішення про розлучення не було спонтанним. 

«Уперше я подав на розлучення 2017 року. Через півроку, перед судовим процесом, дав собі другий шанс. Я завжди так роблю — даю другий шанс не іншій людині, співробітникові, другові чи знайомому, а саме собі, адже це моє рішення, мій вчинок і мій висновок. Другий шанс — це час для аналізу першого рішення та висновку. Часовий проміжок зазвичай невеликий. У нашому випадку він тривав 2 роки — 2 роки аналізів, порівнянь, висновків. Я прийняв рішення, і воно пов'язане лише зі Славою, з низкою фактів і обставин».

Слава ж спочатку з гумором коментувала ситуацію, але її остання пісня «До и после» змусила шанувальників хвилюватися. У ліричній композиції зірка зізналася, що світ для неї розколовся, а серце переповнюють спогади.  

@babaslavka

Більше подробиць дізнаєшся з відео:

Також читай останні новини про Славу Камінську:

1. У цій розкішній сукні Слава Камінська схожа на русалку (фото)

2. Дорофєєва і Камінська вийшли у світ в однакових сукнях

3. Екс-чоловік Камінської після розлучення йде на вибори?

4. Слава Камінська потролила екс-чоловіка (меми)

5. Едгаре, прощавай! Камінська офіційно розлучилася з чоловіком

Новини по темі