Експерти Одруження наосліп дали поради парам, які на межі розпаду (ВІДЕО)

Експерти Одруження наосліп дали поради парам, які на межі розпаду (ВІДЕО)

Не тікайте від партнера після першої ж невідповідності своїм очікуванням

Поділитися:

Цього четверга соціальний експеримент "Одруження наосліп"поєднав серця ревнивого пожежника Дмитра і чуттєвої прес-секретарки Яни. Протягом семи днів на проекті герої зіштовхнулися з труднощами, які ледь не зруйнували їхні стосунки. Після гучного скандалу з вибиттям дверей красуня-дружина навіть вивісила білий прапор. Та досвідчені експерти проекту Єгор Тополов, Світлана Митрофанова і Олексій Котенко вчасно прийшли на допомогу і вкотре врятували сім'ю.

До вашої уваги поради, завдяки яким Діма та Яна лишилися разом. Ці неймовірно важливі для кожної пари рекомендації потрібно враховувати всім, хто мріє про міцні взаємини.

1. Не тікайте від партнера після першої ж невідповідності своїм очікуванням. Пам'ятайте, таким чином ви ніколи не побудуєте довгострокові стосунки.

2. Дозвольте собі пізнати людину.

Довіряйте своїй половинці. В інакшому разі, ви просто марно витратите час на стосунки.

3. Якщо трапилося щось таке, що вас не влаштовує, дайте половинці пояснити, чому так сталося, а не починайте розмову зі звинувачень.

4. Створіть умови для того, щоби відбувся діалог.

5. Намагайтеся чути одне одного.

6. Вирішіть, у чому кожен із вас може бути корисним одне одному

7. Немає нічого поганого, якщо жінка – рушійна сила, моторчик у стосунках. Але якщо цей моторчик перегріється і згорить, тоді згорить і сім'я.

Як Діма та Яна будували сім'ю, дивіться у сьомому випуску "Одруження наосліп" онлайн:

Новини по темі