Екстремалка Кеті Перрі показала трюки на роликах (відео)

Екстремалка Кеті Перрі показала трюки на роликах (відео) | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Цю жінку не зупинити!

Поділитися:

Американська співачка Кеті Перрі – знана любителька епатажу. Вона невтомно вигадує дивакуваті сюжети для своїх кліпів, а цього разу взагалі приїхала на роликах до знімального павільйону популярного шоу American Idol.

Зірка готується втретє зайняти суддівське крісло вокального проекту. Та, певно, самого лише музичного таланту для цього недостатньо. Так, Кеті вирішила вразити дивами грації, хоча й не всі її трюки завершилися вдало. Гортай відео та переконайся:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений KATY PERRY (@katyperry)

До слова, селебріті знову приміряла сліпуче вбрання. Схожий сценічний костюм співачки нещодавно примусив мережу сперечатися, на що ж у ньому більше схожа Кеті – на ялинкову прикрасу чи соковите хінкалі.

Нагадаємо, останній кліп запальної зірки зняла українська режисерка Таню Муіньо. Заради відео талановитій українці довелось відшукати «собачі версії Дженніфер Еністон і Бреда Пітта».

Більше зіркових новин читай тут:

1. Michelle Andrade і Франсіско Гомес любляться під дощем (відео)

2. Косуха і камуфляжні штани: Кухар показала свого модного сина

3. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

4. Очей не відвести: Анджеліна Джолі у розкішній вечірній сукні з павуками

5. Чому Олена Кравець образилася на Олю Полякову

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі