Michelle Andrade і Франсіско Гомес любляться під дощем (відео)

Танці з зірками
Мішель Андраде і Франсіско Гомес люблять під дощем (відео) | Шоу-бізнес | 1+1
Фото: PR-служба MOZGI Entertainment

І навіть злива не охолоджує їхню пристрасть.

Поділитися:

Michelle Andrade та Франсіско Гомес продовжили плідно співпрацювати. Після неочікуваного спільного номеру у фіналі конкурсу «Міс Україна», артисти станцювали разом у кліпі Michelle на її україномовний сингл «Не знаю». Гомес не тільки став партнером гарячої україно-болівійки у танці, але й виступив хореографом-постановником роботи.

За задумом, Франсіско полонив серце Michelle. З-поміж тіней багатьох прихильників співачка помічає тільки його. Артисти дивують пристрасними танцями при місячному сяйві та під рясним дощем. Свою спокусливу роль відіграли і вогняні вбрання героїв відео. Стиліст Соня Солтес створила їх спеціально, щоб передати гарячу латиноамериканську природу Michelle та Франсіско.

Неочікуваним сюрпризом стала і нова зачіска співачки. «Ця пісня і мій зовнішній вигляд відображають те, що відбувається у моїй душі. Якщо хочеш зазирнути у моє серце, просто послухай, подивися, і ти зрозумієш», – запевняє артистка.

До слова, над новим кліпом Michelle Andrade працювали режисери Максим Шелковніков (MOZGI Production) і Денис Маноха. Це вже не перша їхня співпраця – раніше вони зняли для співачки lyric-video «Musica», «Corazon» і кліп «Tranquila».

Вмикай музично-танцювальне відео і насолоджуйся запальними ритмами.

Нагадаємо, Michelle Andrade брала участь у шоу «Танці з зірками» минулого року. А Франсіско Гомес став новим суддею третього сезону оновленого проекту.

Також пропонуємо переглянути виступ україно-болівійки на «Голосі. Діти»:

Подобається ця парочка? Тоді читай останні новини про Франсіско та Michelle:

1. Франсіско Гомес зізнався, що мріє стати батьком

2. «Жара»: Michelle Andrade показала сексуальне фото

3. Битва фігур: Джей Ло і Мішель Андраде засвітили сідниці в бікіні

Новини по темі