Фінал грандіозного шоу Модель XL: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:15

Володар передав усі повноваження валіде Хюмашах Султан, і тепер вона буде керувати гаремом. Він також надіслав в Каїр наказ про розлучення Хюмашах з її чоловіком. Вранці Ахмед вирушає в Едірне на полювання, щоб змінити обстановку і розвіятись. Там він втікає від охорони і потрапляє у неприємності. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:15 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Дві матері», з понеділка по четвер о 20:30

Андрій намагається випросити у Марти пробачення, а Стас не хоче втрачати час, аби зізнатися їй у почуттях. Тим часом, Зоя задумала підсунути Борисову підставні контакти американської фірми. Коли Андрій веде сина по магазинах, Зоя поспішає за ними. Максим зізнається мамі, з ким провів день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Дві матері розповіла про зйомки у найскладнішому епізоді стрічки

«Міняю жінку», у понеділок о 21:45

У понеділок, коли одна жінка потрапить у рабство, інша відчує себе справжньою жінкою. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже у понеділок о 21:45 на телеканалі 1+1.

«Модель XL», у вівторок о 21:45

У вівторок о 21:45 у фіналі грандіозного шоу три пишні красуні боротимуться до останнього. Хто стане новою моделлю XL?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан: 10 фактів про відомого дизайнера, які ви не знали

«Світ навиворіт», у середу о 21:45

У середу о 21:45 Дмитро Комаров ризикне життям, щоб спробувати відшукати унікальне первісне плем'я.  Не пропустіть нові серії тревел-шоу вже у середу на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єра «Світу навиворіт»: Дмитро Комаров побуває на масштабному фестивалі амазонських індіанців та рятуватиме жителів мегаполісу від рептилій

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

У минулому ефірі кожна пара показала особливий номер на тему «Карнавал. Танці народів світу». У новому випуску танцювального шоу на вас чекає ще більше пристрастей, інтриг та яскравих постановок на паркеті. Не пропустіть неймовірне шоу й голосуйте за своїх фаворитів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара покинула проект Танці з зірками в 11 ефірі

Новини по темі