Прем’єра «Світу навиворіт»: Дмитро Комаров побуває на масштабному фестивалі амазонських індіанців та рятуватиме жителів мегаполісу від рептилій

Світ навиворіт. Україна
Сьогодні покажуть прем'єрні випуски тревел-проекту Світ Навиворіт
1plus1.ua

На 1+1 покажуть одразу два випуски тревел-шоу.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем'єра десятого ювілейного сезону екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим.

Телеведучий покаже зворотній бік Бразилії, країни контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Ювілейний сезон розпочнеться з показу одразу двох випусків. Про те, що глядачі побачать вже у першому прем’єрному епізоді програми «Світ навиворіт. Бразилія», Дмитро Комаров розповів сьогодні у студії Сніданку з 1+1. Так, телеглядачі познайомляться із мегаполісом Манаус, який розташувався посеред недоторканих джунглів, в якому й досі поєднується сучасність та дика природа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров, Руслан Сенічкін і Луселія Сантос станцювали самбу в прямому ефірі

Ведучий буде їздити з рятувальною службою по вулицям міста аби уберегти жителів від небезпеки: змії, що потрапила до басейну одного з будинків, та крокодила, який сховався вдома у однієї з родин.

Найяскравішою частиною епізоду стане феєричний фестиваль – Бой Мей Бумба, який щорічно проводиться в невеличкому місті серед диких джунглів. На фестиваль, який несе в собі сакральну культуру амазонських індіанців та вшановує їх традиції, з’їжджаються десятки тисяч бразильців. Карнавал за розмахом дійсно може змагатися з фестивалями в Ріо. Учасники демонструють величезні фігури у вигляді диких тварин та богів, висотою з дев’ятиповерховий будинок, які контролюються вручну, без жодної автоматизації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бразильський привіт від Діми Комарова. Відбулась презентація нового сезону Світу навиворіт

Дмитро Комаров також покаже найекстремальнішу зйомку, яку він здійснив на висоті майже 2 000 метрів зовні гелікоптера, чого раніше ніхто до нього не робив.

«Ми знімали унікальну й найбільшу статую Ісуса Христа в світі, яка знаходиться в Ріо, зовні гелікоптера. Цього робити в жодному разі не можна. Але нам вдалося домовитися із компанією, яка надала нам літальний апарат в оренду. Ми пообіцяли знімати звісивши ноги, але в процесі зйомки я став на підніжку гелікоптера, аби записати вітальні слова нового сезону», - розповів Дмитро Комаров.

У другому випуску телеглядачі продовжать знайомитися з маловідомою частиною планети – недоторканими амазонськими лісами. Так, Дмитро познайомить нас з диким плем’ям Туюка, які зустрічають гостей ритуальними танцями та піснями, а на вечерю пригощають м’ясом крокодилів, якого спершу треба відловити в водах Амазонки. Туюка продовжують взаємоіснувати з природою, їсти мурах на сніданок та доглядати за хатніми тваринами, лінивцями та папугами, яких вони люблять та цінують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото дня: Комаров показав кумедне селфі з лінивцем

Прем’єрні випуски «Світ навиворіт. Бразилія» дивіться сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1.

Новини по темі