Голівудська зірка Шенон Догерті: "Це війна, яка торкається ВСІХ нас, ми повинні продовжувати"

Голівудська зірка Шенон Догерті: "Це війна, яка торкається ВСІХ нас, ми повинні продовжувати"
gettyimages.com

Зірка серіалів "Беверлі хілз 90210" та "Всі жінки — відьми" актриса Шенон Догерті зробила важливий допис на підтримку України.

Поділитися:

Шенон Догерті добре відома українцям за ролью Бренди в серіалі "Беверлі хілз" та Прю в серіалі "Всі жінки — відьми". В скрутний для України час, коли наш народ боронить свою землю від російських військ, які напали на Україну 24 лютого, актриса постійно підтримую українців. 

"Я підтримую Україну та людей, які борються за свою країну, своє життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЗірка "Гри престолів", "мати драконів" Емілія Кларк: "Ми з Тедом пишаємося тим, що підтримуємо Україну"

Актриса вже зробила 5 дописів на своїй сторінці в Інстаграм і в останньому закликала світову спільному не лишати Україну поза увагою, висловивши вже їй одного разу підтримку:

"Я турбуюся, що ми стаємо нечутливими до цього. Увага зосереджена на іншому, але це війна, яка торкається ВСІХ нас і вимагає від нас щодня показувати, що робить Путін. Військові злочини. Молитва недостатня для народу України. Ми повинні продовжувати розповідати їхню історію мужності, відваги, сили. Розкажіть історії про загиблі сім'ї, розбомблені лікарні, розстріляних дітей… Про життя, що назавжди закінчилося або змінилося. Я підтримую Україну".

Нагадаємо, що з перших днів війни світ об'єднався навколо України, висловлюючи безпрецеденту підтримку українцям. Світові зірки не просто солідарні з Україною у боротьбі проти російської агресії, а й активно долучаються до матеріальної допомоги. Зокрема, Міла Куніс та Ештон Катчер менше, ніж за тиждень зібрали понад 20 млн доларів на допомогу українцям. Відомо, що пожертвування зробили також Сара Джесіка Паркер, Белла Хадід, Леонардо Ді Капріо, Дженіфер Еністон, Блейк Лайвлі та Райан Рейнольдс. 

Новини по темі